sex v zakonu II.
Mojca, ko sem prebrala tvoje pisanje sem si zaželela, da bi imela tvoj značaj! Nežen in zaupljiv in potrpežljiv! Ampak, da bi bilo mojemu delo in služba v glavnem važnejše kot moja muca ? In ,da bi ga še po laskih božala, ko bi mi jamral ona stvar spodaj pa bi mrtvo hladno visela med nogami. Jaz tega ne spravim skupaj! To bi me tako razpalilo in če bi vedela, da ni zdravila bi kot raketa odletela za vekom veke nekam daleč. Dopust si mora vzeti, da lahko zvečer seksa? Pa pomislila bi, da če je službeno veliko odsoten in ne more seksati, ko pride domov…Nekatere ženske ste res pravi angeli!
Ojoj, pa smo res različni.
Mojemu možu je bistveno manj do seksa kot meni. Meni je to res sprostitev in totalen užitek. Jaz bi (skoraj) vsak dan, v resnici pa 1-krat, maksimalno 2-krat na teden, pa še takrat v glavnem dam jaz pobudo.
Vsake toliko časa zatežim, ker se mi že meša.
Se strinjam, seks v zakonu ni vse, je pa ogromno.
Mislim, da bi se morala iskreno pogovoriti sama s seboj, kaj te resnično moti, da ti ni do seksa z njim.
Se strinjam da v zakonu ne sme vse temeljiti samo na spolnosti,ker prej al slej to ni več zanimivo oz. postane rutina…Drugače pa je seks čudovit če se partnerja sprejemata takšna kot sta pa četudi je to poredko. Tudi jaz sem veliko ‘seksala’ in partner je potem to od mene pričakoval vsaki dan, ampak to ni več šlo tako kot spočetka. Če ti en pomeni veliko mu popustiš ampak tudi on more razumeti da smo ljudje različni in da je v odnosu še veliko drugih aktivnosti za zadovoljitev potreb- malo ustvarjalnosti in domišljije pa gre. Sicer pa so tudi drugi dejavniki zakaj imajo nekateri tako močno spolno slo..Npr.mesojedci imajo veliko večjo kot vegetarijanci… Ampak to samo za info.
Veliko skupne sreče!