Sex v troje
Najdi eno deklino, pa jo pripelji k tvoji in reci, no sedaj pa lahko probamo.
Pa boš videl iluzije še kar nekaj časa !!!!!!!!!!!!!!
LP
Jaz sem s Primorske. Pa saj sva razlike samo za kakšno urico, a ne? Pa kaki dve urici divjega seksa…pa pijača…. Če se dobimo npr. ob 8h zvečer, vsega je konec ob cca. 1 h ponoči. Takrat pridem domov tudi iz kina! Zato ne bi rekla, da je če se zmeniva, da je razdalja problem, a ne? Kaj praviš? Ampak družbo pripelji!!! Ti, jaz, moj tip, tvoja, pa kako prasičko ne pozabi!! Jaz bi tako probala še s kakšo “damo”!
Veš kaj! Najbolje bi bilo, če partnerja kar doma pustiva, da ne bi bilo ljubosumja, ali kaj podobnega. Slabe vesti.
Si še za to?
Moj je pač fuuuuuuuuullllllllllll sramežljiv! Verjemi! Ampak pogrešam nenavaden seks! Stvari, ki ti poženejo adrenalin po žilah! Stvari, ki jih ne poznaš!
Zato mogoče grupni seks! Mojega bi neznansko vznemirjalo, ko bi videl, kako jaz seksam z drugim, mene pa misel, da me moj gleda!
seveda sem za……kaj če bi se midva zmenila preko maila….da se ne bojo drugim sline cedile::))
Veš, da ti bom dala svoj naslov! Ti mi najprej povej svoje želje. Če se sploh ujemava. Pa če lahko sigurno koga pripelješ!
vse ti povem kar želiš……moje želje….moje zamisli…sm hudo horrny…sam najbol bo če si to po mailu napiševa…k želje so res hude…pa se ti javi na moj email pa bova ugotovila ali se ujemava
mene osebno te stvari ful vzburjajo. bi te kr kam povabu, samo vidim, da si že na liniji s športnikom, pa se ne bi vmešaval. Glede na to, da pa njemu praviš, kak boš prpelala svojga, tu pa o tem, kak je sramežljiv, se mi močn zdi, da se mal hecaš.
hahahahaha….. bravo
Forum je zaprt za komentiranje.