Sex v troje
z neznancem? Tako, da ga predhodno nebi videla, še ne, to bi bila navsezadnje prostitucija….
prostitucija je kjer je vključeno plačilo….ostalo je kvečjemu nuja ali potreba…preden sexaš je pa težko da človeka ne vidiš kaj? sej se sama odločiš da z nekom sexaš….po čem se pa odločiš….lahko tudi po videzu, kaj?? govoriva o avanturi ne o razmerju
nisi me razumel…pravim, da bi se težko odločila za sex z nekom, ki ga še nisem videla, naprimer s tabo…, se pravi naprimer po oglasu…
Avanture so pa druga reč.
no vsekakor je to nekaj novega….ampak preden bi sexala z menoj bi me pa sigurno videla in se odločila ali bi ali ne bi……se strinjaš
itak, ampak mislim, da se ne bi menila na tak način…
ne verjamem ti.
saj ti ni treba
Sem se oglasila in se popolnoma strinjam…po 30-ih letih se pri ženski res začne dogajati…drugi hormončki malo ponorijo…nekaj časa se bremzaš…potem pa…
No, ja to je že druga zgodbica….
Jaz sem mojemu že nekajkrat predlagala; jaz, on, pa še dve ženski, mogoče še kdo. Pa taki dve seksi prasički, z velikimi napetimi joški in ritnicami! Kakšen pa si ti? Oprosti…., ampak če bi že rada še s kakim tipom, ne bi rada, da me nabija eden, ki ga nima ravno velikega!!!
Ha ha ha
LP
Oglaševanje na mladinskih forumih je po mojem brezupno, več možnosti imaš, če se o tem pogovoriš s katero izmed tvojih prijateljic, ker ni vrag, da se vsaj katera izmed njih ni poljubljala s svojo naj prijateljico in po mojem, če boš dovolj prepričljiv (inovativen in zabavljaški glede tega, ne da boš težil kar tja v tri dni), da ti celo uspe.
Vedi, da za trojčka nobena izmed teh ne sme imeti globokih čustev do tebe, ker te sicer ne bo hotela deliti. Pa če boš beden v postelji, boš končal na stolu in ju gledal kako se obdelujeta sami. Tako da ga prej v roke vzemi, da ne bo že v predigri konec. 😉
Good luck.
matr me vsaj kdo nasmeje kle gor:))
bože:))
kaj pa vem….športno telo….črne lase, oči….baje v redu tip……tič…ne vem bi mogla ti ocent
Če si tapravi….pa imaš kako prijateljico fletno…Od kod pa si?
čuj malo za šalo dosti pa zares, tebe bi pa rad spoznal
jaz tut ne. Sliši se pa dobro.
hahahaha si mu večkrat predlagala, pa ni bil za to???? hahahahaha
Čudežn moški. po mojem bi si pol žensk vse prste polizalo ob njem.
jest sem iz Lj….pa ti?? kako prijatelco bi najbrž že najdu da bi se nam pridružila…pa ti bi pripeljala svojga tipa
Zanimiva je tale tema.
Prejsnji teden sem se pogovarjal s svojo punco o njenih iluzijah in ena od njenih iluzij je bila, da bi v troje in sicer ona z nemoj in se eno žensko. Me je kar presenetilo, ker sem mislil, da so ženske iluzije tako na skrivaj z dvema moškima, pa je moja rekla, da ona ne bi mogla z dvemam moškima, ker se ne bi mogla nikakor sprostit in potem to ni to. Zanimivo, kajne?
Lp Jojo
… ma ka nismo to že par postov dol obdeloval? …
*zeh*
Forum je zaprt za komentiranje.