sex v troje
Bravo. Se strinjam s tabo Blondy in tudi s tabo hribuc. Življenje je polno lepih stvari in tudi seks je ena čudovita stvar. In vsak naj počne karkoli mu paše ..
Samo da mu je všeč!!! In da uživa! Ti ki nisi verna pa očitno še nisi spoznala vseh radosti življenja in zato ti še ni treba sodit drugih.
bravo,to so prave besede
Nujno!!! Očitno prebere samo kar drugi napišejo, ne pa kar sama.
Pozdrav
WEST
Mater si se razp…ila :))))))
No ja, ne moreš zreducirat radosti življenja na seks. Če ženska ni probala grupnega še ne pomeni, da ne ve kaj so radosti življenja. Če je to za koga samo seks, se mi ta pošteno smili.
spet ti, mirjana!
hehe zdravorazumskih? halo?! mislim, homoseksualnost bi pa ze lahko ozigosali za popolno zdravo imenovano lastnost cloveka. pa kaj, ce je se zmrm tabu, pa kaj ce kao dva istospolnika ne spadata skp. ce komu pase, mu pase, in tuki ne smemo govorit al je nekdo ravnal prav ce ni sel z nekom v troje (kakrsn koli mozni trojcek) in ali je ravnal narobe. lastne odlocitve pletejo lastno zivljenje, v katerega ne posega nihce. zato ne tamali umazat pameti, kr ko bo velika, ji ne bo cist nic jasno kaj je prav in kaj ne, in za vsako resitev bo potrebovala odgovor.
homoseksualnost ali biseksualnost ali heteroseksualnost so popolnoma zivljenjske lastnosti cloveka in prav tako tudi zivali, torej nam je ves ta proces prebujanja v nas dan ze od malega in ga imamo v genih. pri nekaterih se to prebudi in dobijo slo po necem za zdaj se dokaj nove, pri nekaterih pa zal ne.
tko.
Ha-ha! Glej da ti ne bo hči pri svojih 18-tih letih rekla “ODJEBI FOTR! in odšla na en FUK z menoj. Tega ji ne morš preprečit, ker je polnoletna in dela lahko kar hoče. :)))
Primerek kretenskega idiota si ti! Katarina je vprašala za nasvet in kot se spodobi naj bi ostali svetovali Katarini. Kaj pa ti počneš in ostali nekateri kretenčki!? Obregnili ste se ob nasvet (preberi ta odgovor oz. nisem verna), ki se vas sploh ne tiče!!! Za ta nasvet se ji je tudi Katarina zahvalila. Če nisi sama sposobna ji dati svojega nasveta, ne kritiziraj drugih!!!
Hmm, da bi ena bodoca pravnica (ce se prav spomnim “brilijantnega” posta o THC-ju), ki se ima verjetno tudi za intelektualko rece, da je biti gay IN ter da je to pac vzrok isto spolne ljubezni nakar oznaci npr. mene za …, ker sem bil zaljubljen in imel super vezo z biseksualko s katero smo se imeli res noro in to vse samo zaradi tega, ker mogoce ti gospodicna tega ne odobravas. Ljudje odprite svoje plasnice in enkrat naredite nekaj zaradi sebe ne pa zaradi druzbe in nekih kvazi norm.
Pozdrav Blondinki in Hribuci ter ostalim, ki mislijo svobodno.
Katarina tebi pa tezko odgovorim, ker to je tako, kot, da bi jaz spreseval tukaj a sem zajebal, ker nisem sexal z nekom pred nekaj casa. To moras pa res sama vedeti.
Grega veš…ti si en prov fajn dečko…zanimivo razmišljaš and I like it 🙂
Ti pa maš ene VVVVVVVVVVELIKE probleme sama s sabo.
Kaj če bi poiskala pomoč kakega strokovnjaka, recimo veterinarja. On bi verjetno razumel o čem lajaš.
pa poglej, kolk odgovorov je prišlo, čeprav je bila ta tema, kot praviš, že 100 krat obravnavana!
STARA RES SI NEUMNA.
hribuc! samo ne pomešaj ovac na vašem hrubu za ljudi, ok?
Forum je zaprt za komentiranje.