Najdi forum

sex v troje

Hvala ze želje v zvezi z orgazmom.Z fantom s tem nimava problemov.
Vendar naj ti povem, da pa jaz tebi želim veliko zdravorazumskih odločitev v življenju in veliko samospoštovanja.To je edino kar te bo obdržalo na tem svetu živega dolgo let.Kajti ljudje so lahko med seboj zelo kruti.Marsikatera najstnica je žrtev nasilnih tipov, ki jih razganjajo hormoni, ona pa je na koncu pod zemljo.To, spoštovani kolega, je realnost!!!!!

Ti si en ubogi, kretenski idiot. Bomo videli, če boš kdaj svojim otrokom, recimo svoji hčeri dejal..”pojdi saj je samo fuk”. primitivec! Suliraj se in raje naredi nekaj dobrega za boljši svet!

Ti si en ubogi, kretenski idiot. Bomo videli, če boš kdaj svojim otrokom, recimo svoji hčeri dejal..”pojdi saj je samo fuk”. primitivec! Suliraj se in raje naredi nekaj dobrega za boljši svet!

Seveda je to realnost! Samo kaj ima to veze s Katarino, ki ni nobena potencialna najstniška žrtev, ampak mlada in potrebna ženska, ki jo je nekoliko strah lastnih želja in fantazij?!

hm…….tebi bi bilo pa treba z milom usta umit. :))

lp ajs

ubogi kretenski idiot….ho ho….si se pa potrudla ni kaj…bravo…zelo sposobna si! Moja hcer…ko bo stara enkrat 20 let, naj dela kar hoce (do 20 jo bom pa probu cim boljse vzgojit…tako, kot mislim, da je prav in me boli kurac, kaj drugi mislijo…moja hci je!)…vseeno mi ne bo, ampak….it’s her life…..ce bom pa vidu, da je res zabredla, pol se bom pa umesu! sicer pa reku sem teb, ker si mi je zdel ,da bos samo tako zastopla moj point, ker si ti primitivna! Ce se stvari delajo v mejah normale, ni nic narobe!

V vecini je to zelja vsakega moskega, da ima dve v postelji.

ja…dej razloz tej pametnajovički no….pizda ej!

Sori Hribuc ej… Zmedene babe so moja šibka točka…

Dobrodošla v svetu, kjer so vsi vse. Zabaven ta internet, a ne? :))

Za to ne rabiš poguma ampak vsaj malo buzi nagnjenj.

z srcem je toliko bolje, se da pa tudi brez tega. (Govorimo striktno sam o seksu), samo srce me ne more zadovoljiti.

Res so vsi vsemogočni. No, kaj čmo rečt, igra ali real life. Ni važno, samo da je zabavno.

Big Apple, vse mora biti, vse… Malo tega, malo onega, nič ne sme manjkati…

Ti imaš pa res čisto pravi nick! Zakaj pa ne moreš verjeti, da se vse to v resnici dogaja?

hribuc ta je bil pa tvoj najdaljši post po dolgem času :***

Ma dej ženska poglej kaj si napisala…!!! Po tvojem smo vsi izven zdravega razuma, ampak po tvojem postu sodeč si ti edina ki bi ti lahko to pripisali! Kako lahko rečeš da je vse kar ni ljubezen & seks le dveh oseb neumno, nerazumnsko? Halo??? Tvoj post je zvenel kot iz ust device Marije…čudno da nisi napisala da je v modi še brezmadežno početje! Nimam nič proti ljudem ki jim to ni všeč, ampak da pa tiste ki ne mislijo tako kot ti, ki razmišljajo liberalno napadeš s tem da sami sebi delamo zlo, da nimao zdravega razuma, da naj se poberemo k psihiatru…proti žaljenju pa imam veliko povedat! In ker si bla ti tako “odkrita” do nas, bom še jst do tebe…nevem kakšno spolno življenje imaš, nevem niti kako je z ljubeznijo…Ampak se mi zdi da živiš nekje v oblakih in idealiziraš življenje..ljubezen & seks…Tvoje omejeno in zadrto razmišljanje ne pelje nikamor drugam kot v dolgočasno enolično življenje brez popestritev, novosti…Ampak če je to tvoja želja…uživaj! Samo zadrži svoje primitivne opazke zase!!! Aja pa tvoje zmerljivke kako zmerjaš forumovce…”kretenski idiot”…se raje ne bom spuščala na tvoj nivo!

mhm…ce se bom pa za kaj v zivljenju boriu, se bom pa za grupica:))))):*

Meni je pa vedno smešno, ko ljudje rečejo, da je homoseksualnost ali seks v troje
moderen.Me zanima, kateri tip, ki je gej (razen določenih izjem), bi si javno upal povedati, da je homoseksualec, ali kateri par bi javno živel še z posameznikom ali posameznico.
Ne rečem, da se stvari ne spreminjajo ali, da niso niso medijsko popularne, ampak če naredimo prerez čez slovensko (ali katero drugo ) družbo je stvar malce drugačna.

it’s gotta be….perfect….la, la lep vikend!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close