sex v troje
bo ful drzalo.:)
Ja, pravilno si ravnala.Zapomni si, tisto kar je v svetu definirano kot “IN”,je pravzaprav večkrat moralno problematično.To kar se v svetu med ljudmi dogaja gre že čez vse zdravorazumske meje.Spoštuj samo sebe in zapomni si-tisto kar je v današnjih časih češ moderno, boli in nosi posledice.Tudi homoseksualci so češ “in”, a jih veliko menjava partnerje, vendar jih velik odstotek umre od aidsa. Sicer me ne zanima kaj nekdo počne. saj dela zlo sebi.Prosim te zapomni si, da je vredno uporabljati zdrav razum, saj si človek in ne neka razdivjana zver.Ljudje, ki se gredo spolnost v troje in podobne bolane stvari, bi morali sebi iskreno najti strokovno psihološko pomoč, saj je spolnost pravzaprav nekaj kar se dogaja med dvema človekoma, ki se ljubita in si želita ljubezni, spoštovanja, bližine in razumevanja.Danes je veliko bolezni ravno zaradi neodgovornega vedenja, v katerem si nekateri ljudje dovolijo, da so hujši od zveri.
Torej, pravilno si ravnala.Čestitam! Saj si čutila in razumela hkrati, da če si zaljubljena v tega fanta to še ne pomeni,da boš tako nizko padla.Spoštujem tvojo pravilno odločitev, predvsem pa vidim, da tudi sama sebe spoštuješ.Bodi ponosna na sebe in lahko bi bilo več takšnih mladih ljudi kot si.Torej zdravorazumskih.
S spoštovanjem
Mirjana, študentka
Hvaljen Jezus na veke vekov amen!
hvala!!!
niSEM VERNA, RADA IMAM PAMET!
Pa k…c tudi, he, he!
Z veseljem Katarina!!!!!!!!!!! 🙂 Drži se in vedno pazi nase.Ljudje so lahko tudi kruti!Zato bodi močna in predvsem pamet v glavo!
Bye
A lahko ti najprej uporabljaš nick, tako kot ostali.
Iz tvojega odgovora pa veje en sam strah in predsodki, kar je značilno za kristjane. Zato sem to napisal. Razum? Kako? S tem da ponavljaš tisto, kar si zvedela drugod, nikoli si pa ne dovoliš, da bi karkoli izkusila na lastni koži?
Pa zakaj misliš, da Katarina isto čuti in doživlja seks kot ti?
ti bodi faca in povej pravo ime!!!
Ti nič ne pomaga prvovrstna oprema, če srca ni zraven!
Moje pravo ime sem ti napisal že včeraj!
Jaz imam tudi fanta in se imava krasno!!! Ne rečem da moraš isto razmišljat, pravim samo, da pazi nase, saj seks v troje predstavlja prvič nevarnost za psiholško stanje in drugič za tvoj ugled. Ful si primitiven. Priporočam tebi in tebi podobnim mladim, da se obvladate v takem idiotskem življenju, ki ga živite. Adijo!
oh mare…
ha ha…in spet se rezim….ma vi ste nori:))
jaz pa še fanta nimam!
Oh Katka…
Tisti, ki me poznajo, vedo, da sem zelo obvladan človek…
Adijo tudi tebi in veliko orgazmov ti želim…
Jooooooj, Katka, pazi zdaj, kako bodo navalile ponudbe….
Bejž se hit skrit!
“Ljudje, ki se gredo spolnost v troje in podobne bolane stvari, bi morali sebi iskreno najti strokovno psihološko pomoč”
Forum je zaprt za komentiranje.