Najdi forum

sex v nosečnosti

Pozdravljene,

mene pa zanima, kako kaj sexate v nosečnosti? Sem v 9 tednu in me zanima kako naj se zadeve lotim zdaj in kasneje, ne bi rada namreč sam ležala kot hlod, prav velik migat pa tut ne smem, najbrž? Kakšne so vaše izkušnje?

ojoj. Daj si duska. S seksom ne moreš vplivati na izid nosečnosti ali škoditi plodu. Telo ti bo pa samo povedalo, kako intenzivno. Amapak vsaj tja do 25 tedna se v vajini spolnosti ne rabi prav nic spreminjati.

Če ti G ni odsvetoval/a spolnih odnosov, če si sproščena in si jih želiš kar pogumno in veselo migaj.-)))

LP

Moj nasvet je zelo preprost … delaj po občutku 🙂 saj boš kmalu sama ugotovila katere poze ti ne odgovarjajo in bosta zadevo prilagodila.

LP

B.

fenomenalen, sex v nosečnosti namreč…
ovir ni nobenih, paše ful, ker so hormoni ‘na spidu’…..v glavnem uživaj v vseh možnih pozah…saj boš čutila, če ti kaj ne bo pasalo, verjemi….

… pa ne se sekirat, ko pride – če pride – faza, ko ti bo dol viselo za seks in ne bo šlo, tud to pride in prej al slej mine.

Jaz imam pa občutek zelo odebeljene nožnice…take napete in mi seks posledično temu ni isti. Sva zelo nežna. LP

v 9. tednu pa res ni kaj drugače kot prej:)
Kako bo pozneje, pa boš sama videla – normalno, da v zadnjih mesecih ne boš izvajala nekih blaznih akrobacij, ampak kaj, to je par mesecev:)

New Report

Close