Najdi forum

sex v naravi

na primer na divji plaži v luciji sredi dneva, ko te greje sonček :)))

Eh, sam ni odveč povedat da nekateri nimajo možnosti to početi drugje. In pol ti preostane sam avto…

ne, ne meja je 1000 metrov !!!!

Aja, ups – tolk bolje! 🙂

lp ajs

mene pa zanima kje to sexate in kdaj! jst pa moj dragi sva velikokrat sexala v avtu in sva bla vedno prepricana da sva sama dokler naju ni skozi sipo en manijak gledu in si ga drku…verjemte mi da sva se obadva ful ustrasla…bljak! in kamor kol greva,gozd,grad… pa mal pocakava vedno ksn sumljiv ti pride mimo.lohk bi naju se oropal…zato je vedno obema neprijetno in bi rada najdla en plac k bi bil ok!

Ja svet je polhn enih čudakov, še posebi ti pa to verjamem, da te to presenet da vidš enga čez šipo, medtem ko uživaš – matr bi ga kr užgal.
Drgač je pa kul v gozdu pod Golovcem al pa na Pržanu – seveda v nočnih urah.

avto:)
polet pa namerava na lepe obronke gozda:)))))))

Na lovski opazovalnici. 😉

danes popoldne v strasni vrocini :)))v stajerskih hribih zdraven ene hiše:)

A ti pa s tem nickom pleh pi…ke loviš?;))
Bomo vidl če se ti bo še kaka s tega foruma ponudla za eno avanturco v štajerskih hribih;)
dobr ga furaj!

Če bi bil jest bejba, ti že ne bi dal. Da me goniš v neke kurčeve hribe in da kolena grizem, da pol lahko pol ure klečim k bolan pes. Thanks a lot 🙂 (joke).

Vaju je pa kr dobr spajsu tale sonce dons, ah?

Pazite na klope (ceke)!!! ;o)))

Zakaj se omejit le na sex v avtu lahko tudi na avtu – pazit je treba le, da karoserija na koncu ne bo vdrta.
Plac pa ni problem najdet – lep razgled na morje in je.

Lp

a je ze kdo na vrhu razglednega stolpa na Rašici(dobr razgled)

Jaz sem pa že s tremi v potoku (15°C brrrrrR) pa je blo fajn samo si je ena prehladila muco……

O midva sva probala na takem zasebnem otoki pa je blu ful fajn enkrat sva pa u avti

haha kake vidim tule 🙂 pa vas ni nič strah da začneš v gozdu pa mimo pride gobar… drugač ko smo se z prijatelji okol 22 ure vračal iz diskača v celu pa sm šou mal naprej sm vidu kok se je parček v avtu pa sm še prkatle poklicu, pa smo mel srečo da je bil sharan z dobrim vzmetenjem da si lahko zibal potem pa nabildan kolega zadaj avta in ga začel mamo zibat 😀 potem pa smo ju zbadali skozi okno moškemu kazali kako drobnega ma… kje so ta leta 🙂 (stari smo bili 14let xD

hhh v avto je najboljše ko sem enkrat sexala z enim notri je mimo prišel 40 letnik pa si ga je začel drkati!!!
ps: avto se je zibal kak če bi gorila notri bila! rada imam razburljive dogodovščine! tudi z enim direktorom v pisarni… uh je blo dobro še zaj sem potrebna
priporočam: če kdo želi sexat naj se prijavi na lolispot za kakšno avanturco!! ha!

– v vinskem sodu
– na sekretu
– v piceriji na šanku
– na sedežnici na smučišču
– v krušni peči
– v skrinji za meso
– na kosilnici
– načolnu
– v avtu
– v savni
– pod tušem
– na drevesu
– v greznici ( še neuporabljeni)

nisem še seksal star sem pa 40 let pomoč??

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close