Sex v mestu
Pozdravljeni!
Ker se v zadnjem času vse vrti okoli vprašanj in pogovorov v zvezi s sex-om sem se odločila da Vas povprašam kaj menite o “vešči” učiteljici sex-a televizijski igralki Kim Catrall (v nanizanki Sex v mestu igra osebo Samntha Jones) ki je pred kratkim v Hollywodskih knjigarnah v hipu razprodala svojo knjigo Vodnik o sexu z naslovom Zadovoljitev: umetnost ženskega orgazma, knjigo je pisala skupaj s svojim možem Markom Levinsonom. Ali se Vam zdi da je knjiga uspela le zaradi izjemnega igralskega sloga, ki ga igralka izžareva s svojo pojavnostjo ali pa zgolj in predvsem zaradi redkosti v našem svetu- – iskreno odprtega pogovora o sexu?
Vsem želim lep dan in se veselim vaših komentrajev,
Pomoje bo kar oboje. Ta Samantha je pa meni ful kul, pove kar si misli. Edino, malce me skrbi, kako je s spolnimi boleznimi. Čudno, da je še zdrava.
film je film…Jerry Lewis v 16 letih ni prdobu ene stvari…
Sex v mestu je zagotovo najbolj neumna stvar, ki se trenutno rola na katerikoli slovenski televiziji… nacionalni ali komercialni! Z eno besedo–>GROZA!
Lp
lol
Lahko prosim strokovno oz profesionalno obrazložiš svojo trditev ker se mi zdi da pač za izražanje svojega mnenja ni le dovolj izjava da ali ne ampak predvsem argumenti ki podkrepijo trditev za oz proti, hvala za razumevanje
v šoli nam rečejo: utemelji 🙂
jst bi napisov, da je meni osebno mem udarjeno, zato ker mam drugačne zahteve po tv programih kot kdo drug…blabla..evo tijek, to je tvoja iztočnica če se nč bolj pametnga ne spomniš 🙂
Hej, pojma nimaš… Bolj neumen je trenutno vsekakor Springer…
Pes k laja ne grize… verjetn si tud ti taka
Obožujem Samantho ( vsi geji jo! :))).Mislim, da predvsem zaradi igralke, njen lik, grimase, ki jih dela, so enostavno fantastične. Me pa malo moti, ker se mi zdi, da je prijateljstvo med njimi preveč idealistično prikazano, ni večjih zamer, nobena drugi ne spelje fanta, tudi ni dvomov o smislu početja (neprestanega seksa) in strahu pred staranjem.Čeprav po drugi strani gre za humoristično nadaljevanko, ampak ščepec črnega humorja v smislu realnosti ne bi škodil.
Vedno rada pogledam to nadaljevanko. Ne vem no, ampak punce so mi blazno simpatične. Brez sramu govorijo o sexu.
IQ=?
IQ????s TEM SI MISLIL NA KAJ KONKRETNO????
LEP POZDRAV VSEM IN PROSIM NE KOMENTIRAJTE TISTI KI NISTE GLEDALI ALI PA SPLOH NE VESTE O ČEM JE TEMA, KER MNENJA BODO KORISTNO UPORABLJENA V RAZISKAVI ZATO PROSIM ZA OBJEKTIVNO PODAJANJE IZJAV OZ VSAJ ZA KRATKO UTEMELJITEV,…
NE VEM PA KAJ JE NAROBEZ VAMI MOJI DRAGI SLOVENČKI,….
VSI SI ŽELITE IMETI SUPER ŽENSKICE, DOBER SEX, PAMETNE , ITDITD A STE PA KDAJ POGLEDALI SEBE???KER ZAKOMPLEKSANI Z NEKIMI DETERMINIRANIMI MERILI POVZETI IZ DRUŽBE ITD NE PRIDETE DALEČ DANES V SODOBNEM SVETU,,,,KO SE POJAVI NEKDO KI ODKRITO GOVORI O SEXU-KAR DEFINITIVNO NAJ BI BILO MED PARTNERJEMA-ODKRIT POGOVOR O SEXU ITD. POTEM PA VZKIPITE KOT DA JE TO NAJHUJŠA VERZIJA ČESARKOLI ŽE,…EJ EJ EJ SAJ SE STRINJAM Z IZJAVAMI NEKATERIH DA SO PSIHOLOGI IN PSIHIATRI V SLOVENIJI POGREŠLJIVI OZ BI JIH BILO POTREBNO OBISKOVATI VELIKO POGOSTEJE KOT JIH VERJETNO, ČE SPLOH JIH,…JAZ PRAVIM NE MOREŠ REŠEVATI PROBLEMOV BREZ STROKOVNE POMOČI, A KAJ KO JE TUDI TO ZA VAS PREMAGANJE VAŠEGA OSEBNEGA INDIVIDUALISTIČNEGA EGA KI SE DVIGUJE NAD NIVO POVPREČNOSTI PRI VAS SAMIH A V RESNICI GLOBOKO TONE IN Z LETI POTEM UGOTAVLJATE KAKO BI BILO LAHKO ŽIVLJENJE DRUGAČNO…
DOVOLJ ZA DANES MISLIM DA IMATE VELIKO DELA, ZA RAZMISLEK ČE NE DRUGEGA ,….KAJNE???
LEP POZDRAV VSEM
Včeraj je bilo ful zanimivo….Ko so Carrie oropali, pa so jo vsi ignorirali, kao, tebe pa že niso oropali, kaj ti pa manjka?? Pa malo čudno, kako lahko tak lušn detektiv pali na uno rdečelasko?? Pa kaj so delale ženskee v restavraciji, on jih pa sploh opazil ni!! Čudno, kaj??
Meni je osebno všeč Sex in town. Imela sem možnost spoznat nekaj soigralcev (manjših vlog) Sarah Jessice Parker (nihče je sicer ni preveč pohvalil), pa tudi videla sem kje stanuje. Samantha se mi zdi dobra koka, kapo dol za njo privat kot za igralko! Zanimiva ideja, če sta ona in njen mož vedela kako vnovčiti zabavo s koristnim.
Stvar je v domišljiji, če nje nimaš ti noben vodnik ne pomaga.
LP!
Problem je v tem, da ti in tebi podobne/i ne moreš iz “svoje kože”, da bi sploh lahko vedela, o čem ti pišem. Mogoče tole: zdi se ti fino ime Samantha Jones s katerim se identificiraš in ga uporabljaš za nick. Halo? IQ=0? Tisto, kar bebasto bulite in kar se imenuje Seks v mestu ni nič drugega kot bolna avtoperverzija neke (predvidevam, da je Ž spola) režiserke, ki svojo histerijo sprošča pač na ta način. Ve pa se greste RESNO pogovarjat, kaj se je in kaj se bo zgodilo, kot da je vse skupaj resnično. Tovrstne masturbacijske nadaljevanke gledajo in se o tem pogovarjajo tisti, ki imajo resne konflikte s sabo in se jim to kaže na ravni mentalnega ekshibicionizma.
Odkrit pogovor o seksu, blablabla… ej, koga ti “farbaš”? kak POGOVOR o seksu? kaj te tišči, da imaš potrebo govorjenja o tem? če imaš rada seks s svojo ljubljeno osebo, zakaj moraš potem o tem govoriti na forumih? ali pa mogoče misliš, da si res Samantha, da si svobodnjakinja in da si lahko privoščiš vse. ko pa te nekdo prime za nekaj (besedo), hitro stisneš (rep med) noge in začneš stresati bedarije. Pojdi raje ti k nekomu, ki ti lahko pomaga iz tega sranja…
Tisto raziskavo pa si lahko vtakneš nekam.
Ah, Rudi, Rudi! Kaj pa vi, dedci moški? Poležavanje na kavču, opolzki koledarji, posedanje v gostilni, žvižganje za dekleti,…Ah, to pa ni nič? Ko ženske dobimo eno oddajo, ki je moški pač ne razumejo, je pa vse narobe! Če bi namesto 4 igralk bili 4 igralci in bi se oni pogovarjali o seksu, bi bila to najbolj gledana oddaja moških!
Ej neeeeee, sploh ni v tem point…
Pozdravljen RUDI!!!
Če bi na hitro ocenila in prečekirala tvoj odgovor bi rekla da ga je napisal moški srednjih let zafrustriran do konca ki je poročen z ženo ki se mu gnusi , kaj šele da bi omenila besedico sex ko bi bila oba zabuhla in rdeča daleč v notranjost,….
A dobro ker je bilo tempirano konkretno proti meni(čeprav kasneje tega nisem jemala kot osebno) sem si vzela več časa in zadevo prebrala temeljito…To da se identificiram s Samantho Jones(ne vem kaj naj bi bilo s tem narobe ker enostavno je pravilno in zgledno da si človek prinaša oz projecira pozitivne stvari iz okolja-razmisli malo o tem priporočam za začetek Janek Musek -Uvod v psihologijo, nato pa kaj bolj konkretnega npr Anton Trstenjak -MED LJUDMI ali pa Anton Trstenjak ČLOVEK IN SREČA , praktično ti lahko napišem svoje pravo ime Kristina Novak Weber, če si sedaj bolj zadovoljen, če si si želel slišati moje pravo ime in če se ti zdi fer da se tudi sam skrivaš tam nekej zadaj imaš sedaj priložnost da poveš veliko o sebi in dokažeš vsem da nisi le moški ki kar nekaj trosi tu po netu kajne???
Nisem vedela da gledajo poročila tisti ki imajo konflikte sami s seboj, mislila sem da običajno gledamo poročila tisti, ki nas zanima dogajanje po svetu in informacije tekočega političnega in gospodarskega sveta tako doma kot v tujini a očitno imamo po tvoji razlagi konflikte s seboj hahaha. No ja mogoče pa res čeprav moram priznati da bi verjetno gledala poročila ne glede na to da sedaj pogledam odmeve še rajši ker pač poznam Uroša Slaka in je simpatičen fant ali pa ker je Tanja Starič družinska prijateljica,…pa se žal zate ne enačim oz indentificiram z njimi…..
Skratka če te zanima zakaj jaz gledam te zadeve ti lahko jasno in glasno povem da zato ker Slovenija ne premore ene nivojsko glamurske in hkrati estetsko perfekcionistične oddaje…No ja še nisem videla drugega kot partizanov, kmečkih novel in zadnje čase vse bolj moškega balkanskega športa od katerega se vam vrti v glavi tako zgornji kot spodnji FUZBAL..Kdor ne skače ni Slovenc a kaj ko pri vsem skupaj poznamo kot slovenca la Džonija Novaka,….Da o samem skakanju Slovencev niti ne govorim,….
Rada imam svojo ljubljeno osebo ob njem se počutim prijetno toplo in prav neverjetno, zakaj moram o zadevi govoriti preko neta, ker s tem nimam problemov in se mi zdi prav da povem tisto kar mnogi bi pa si ne upajo ali pa da odgovorim preprosto tebi in tebi podobnim,..da vidite da nismo vse ženske pripete pod vaš objem in razmišljanje kajne??Ko si govoril o IQ si le priznal o svojem zafrustriranem pomanjaknju le tega—kmalu bo testiranje pri društvu tako da ti priporočam da greš -se vsaj ne boš več obremenjeval …
Da sem Samantha, svobodnjakinja ki si vse dovoli , seveda sem a ime mi je Kristina sem svobodnjakinja ki si vse dovoli in s tem shajam prav izjemno dobro(ker se dobro zavedam kje so meje in do kje in zakaj do tam itd), vidim pa da ti tega sploh ne preneseš, da sploh ne moreš pomisliti da bi lahko bile ženske takšne ampak dobro jutro Rudi to je new world to je sedanje življenje. Bila so leta ko ženska ni upala reči niti besede sedaj pa so leta ko ne le da kaj rečemo tudi veliko storimo,…in moram ti priznati ko sem se pred tednom dni sprehajala po New York-u sploh nisem pomislila na to, da se mi uspe priklatiti kakšen moški tvojega kova še zlasti ker me ne obdajajo takomisleči niti na profesionalnem področju kot na osebnem, če dodam še kratek komentarček me je prijetno presenetilo ko sem v Ocean”s naletela na starega znanca Patriceja moški zrelih srednjih let ki je komentiral določene zadeve kot otrok , kar me je prešinilo in sem rekla sebi in svojemu dragemu, No vidiš to je to biti otrok še tudi pri 50.ih kajne Rudi???
Priznam pa ti v tvoje vedenje da še nikdar nisem stisnila repa med noge še zlasti ko me je kdo prijel-(za besedo)…..smeha polne žepe kajne 🙂
Sem pa si mislila da si si res prebral dobro moje komentarje ker potem bi vedel da si tudi sam malce zgrešil temo ,….glede raziskave pa —bodo zanimivi izsledki tako da ti jo bom priporočila ko bo končana še zlasti ker vsebuje tudi poglavje Motnje Osebnosti, kar je priporočljivo za lahko branje, saj veš nikoli ne veš kdaj ti pride prav kajne???
Želim ti lepo in prijetno branje in priačkujem vzpodbuden odgovor in ne repa med noge,….komentarji pa dragi moj Rudi nikakor niso mišljeni osebno ker jih tako nisem jemala niti jaz a odgovoriti je bilo pač potrebno na tvoj slog,…
Lep pozdrav
Kristina Novak Weber
Oho, dama se je pa potrudila. Si bom vzel cajt, da vse tole sploh preberem…
Forum je zaprt za komentiranje.