Najdi forum

Nove epizode – stare epizode.
Kar 75% žensk,deklet in ostalih ob četrtkih zvečer ne hodi več ven, ker je na TV nanizanka.Groza! Pa nimam nič proti, ker tudi jaz včasih gledam, le malo se nasmejim njihovim debatam.
Pojdite kdaj pogledat v mesto, pa se boste še bolje smejali, ko boste ugotovili, da je to res.

Prijeten dan v mestu,

Moni

Jaz že ne sodim med teh 75%. Ni mi všeč niti nanizanka niti igralska zasedba. Sploh glavna igralka mi je prav antipatična, tako da…
Bom pa prikovana pred TV ob petkih. Nova sezona Prakse. Jupiiiii!

Bravo. Če se že gredo eno “osveščanje” o tabu-temah, potem naj za vraga najdejo vsaj ene kolikor toliko v redu igralke. Parkrat sem to gledala, potem mi je zavrelo: najboljša je una blondinka, ki vseskozi sesa, ta pisateljica z dolgimi lasmi je kot ena par desetletij stara fižolova raklca, ena nima vseh čistih v ustih … ma bog pomagaj no, pa raje gledam risanke v živ žavu ob nedeljah!

marija (1)

Yeah, živžav rules !!!!

Ane, posavc, tista o kresničku je naaaaaajjjlepša, ane. Pol pa tudi una o palčku Adamu (ne vem, ali je še), pa da ne govorim o Bisergori, pa potem o tem zelenem zmajčku Tabalugi ….. oja, oja, to so risanke, ja ja. Pa potem groooooozzzznooo rada gledam Želodka Superco, ja. Pa …. eh, kaj bi. Bova po nedelji kakšno rekla o tem, ane?

marija (1)

ne ne… to niso prave risanke… prave risanke so ble par let nazaj –
stripi, smrkci, snorki, barbapapa, palček david, palček smuk, šolenčki, gasilec samo, baltazar… TO so bile risanke, zarad kterih se je splačalo vstat za čas živ žav-a… :)))

lp

Yeeeeeeesssss, yeeeeeeees Jane, draga, evo še ena v našem klubu: da, una o Snofrčkih, a ni bla superca. Pa tale o Marjetki Smetki – kaj so že bili tile razkuštrančki, ej, pomagej ….. A ti veš, da ima palček Smuk v tistem brbotalniku, ko pade črno črna tema, samo sedem las? Celih sedem las, ej??? In da sem jaz imela enega točno takega profesorja, kot je bil profesor Baltazar in da smo mu tudi tako rekli?
Yeeeeessssss, Yeeeeeeeess, pa tudi Doroteja iz Čarovnika iz Oza je bila superca, ane?

Men je pa Sex u mestu prov najboljša nadaljevanka, ker sem jih kdaj gledala. Tud igralke so mi vse po vrsti najboljše! Sej vam ni treba gledat, če vam ne paše, a ni tko ?! Sam jst zase vem, da komaj čakam na vsak novi del in umiram od smeha, teme so pa res čist življenjske. Mislim, da se je vsak od nas že kdaj najdu not.

oooo, pa nisem edina, ki tako mislim in žalujem za starimi risankami… :))) sem prav vesela, da nisem v današnjih dneh otrok, ker te risanke se sploh ne morejo primerjat s klasikami! :))) kje je bojan, pa oni, ko je bil samo črta – nek badum badum… :))) pa še en je bil, pa se ne morem spomnit, kak mu je blo ime… bil pa je legenda! :))) pa konec koncev še čebelica maja in ferdi… “ko na kitaro v gozdu nam igra, vsi z njim zapojo… očara vse, kar leze, leta in kar gre… vedno več nas je, daj pridruži se…” :)))

palček smuk je mel samo 7 las?! revček… :)))

lp

Marija, verjetno misliš Fračji dol oz. Fracke. Ni dolgo nazaj, ko so to serijo ponavljali.

Da, da, Fračj dol, Fracki, Marjetka Smetka, uf, hvala ti Kleopatra in Jane, kako prijetno je vedeti, da so bile vse te nedeljske risanke in fracki še komu všeč.
Lep pozdav! Ja, tudi uni itaijanček bajubadu je bil superca, ko je vedno padel “s črte” v globino… uf, pa Čebelica Maja in njen prijatelj Vili, Filip, devežvnik Maks …..kako lepo se je začelo jutro s tisto pesmico … “vsi ki so jo poznali so ji rekli Maja, mala zvita in predrzna Maja, Maja, ki leti leti, kamorkoli se ji zdi …..”

Hvala dekleti.

marija (1)

Se strinjam in to zelo.Nanizanka je zelo hecna,ki me res nasmeji.Mogoče mi res niso vse igralke všeč,ampak saj je tudi v resničnem življenju tako,da ti marsikdo ni všeč…Pa ne moreš pritisniti na daljinca in ga zbrisat…

Kaj pa Madžar Gustav??

New Report

Close