sex v bazenu
Pa še niste slišal za bazene v savna kompleksih? tam pa jaz nikol ne vidim nobenga oblečenga. In ko sva bla midva tam, je bla savna popolnoma prazna.
Aleluja, v savni ja,tam je cool , sam da ne zbereš kake finske da te ne pobere not:P . Drgač pa ja jakuzzi k jih maš v savna kompleksih, k so zunej na prostem , pa če vidiš da ni nobenga okol , ne vem v čem je problem, pa koga bi to motlo
Midva sva enkrat v whirlpoolu. Nič se ni videlo, ker so bili mehurčki, pa ker sva bila že prej velikokrat v bazenu, sva vedela, kdaj ni veliko ljudi, tako da sva bila v whirlpoolu sama in sva poskusila in je bilo res mega.
včeraj sem bila s kolegico v atlantisu in sva videli kar nekaj parčkov, ki so se stiskali in ljubčkali v bazenu.
Za en par sem pa sigurna, da sta seksala. Pa je bilo meni bolj nerodno, ker sem slučajno priplavala mimo kot njima.
Ma ja v atlantisu je pa sploh mal nerodno, ker majo zlo na hard zavarovano s kamerami… men bi blo že blazno nerodno če bi me bademajster sred sexa zmotu češ da nej nehama:) Ne gre tok za to kok je umazano bla bla… prepričana sem da je večina Wcjev dost bolj. Pač to je da morš bit mal ekshibicionista ker veš da te opazujejo.Je mogoč bol pametno počakat vsej da do kabine prideš;)
metulčica, pa kje si ti to staro temo dobila??
Forum je zaprt za komentiranje.