sex v bazenu
Ste že kdaj preizkusli? Kakšna je verjetnost okužb?
Meni ni glih dobro, ker voda kar precej izsusi noznico, in mi je bilo med sexom neprijetno. Za okuzbe pa…dobila sem glivice.
z verjetnostjo okužbe je tako. Moraš seštet verjetnost okužbe pri seksu izven bazena in verjetnost okužbe pri kopanju.
Mene osebno bi motilo da vidim dva ki seksata v bazenu in spuščata svoje (morda okužene) izločke vanj. Najbrž bi šla k redarju da ju vrže ven.
Lep pozdrav.
ulla80 eni pac na zalost poznate samo postlo.
in glede OKUZENIH izlockov…kot prvo je v bazenih klor, bla bla bla, ki preprecuje okuzbe in podobne stvari, kot drugo pa, kolk ludi lula v bazene, pridejo neumiti, z mastno kozo, in tako naprej, to te pa ne moti? mislm…oh ja
tako početje je zelo neobzirno do ostalih obiskovalcev, zlasti do malih otrok, ki so hudo željni vaših telesnih tekočin…
packi ste in take bi morali za ušesa ven iz vode zvlečt in nikol več v bazen spustit
Nisem še probala in se niti ne strinjam s tem, res da so bazeni klorirani, ma vseeno. Sploh pa, a ni to kaznivo dejanje? Že kazanje genitalij v javnosti, kaj šele seks. Mislim da.
boljše da mali otroci gledajo sex, kot pa nasilje (v živo in prek TV).
Misy daj no ne delaj norca iz sebe. Fasala si glivice in še nimaš dovolj… kaj naj rečem… stakni še kaj drugega pa boš imela enkart za vedno dovolj. Ene res nikoli ne izuči.
boško ne gre se o gledanju seksa, sej nisi tako ….. a ne, očitno nisi dobro prebral
midva sva že v kar nekaj bazenih seksala in je ful fajn.
o fuj no jst sploh ne hodim na bazene ker se mi gabjo pa se zmer me pol kej pece, kaj sele dab seksala med izlocki drugih fuj eni ste res umazani in brez morale
tam, ko sem bila jaz, ni bilo ne otrok ne ljudi z zadrzki. tako da, preden obsojate, se pozanimajte za ozadje. kar se pa tice glivic, ja, se zgodi. dobila bi jih tako in tako, tudi ce nebi bila v bazenu. in probat ni greh.
v bazenu še nisem, sem pa v morju, kar je podobno. Na začetku ni najbolj prijetno, potem pa kar gre, Ni slabo!
Da ne bo zgrožanja je bil mali bazenčič pa ni bilo ljudi niti otrok, me je pa pol še tri dni vse peklo njega pa tud:) tko da naju je izučil…je blo pa luštno:)
missy*, kako pa veš, da ni bilo ljudi z zadržki? Si vsakega posebi vprašala? Ker če bi jaz to opazila, bi šla gotovo do varnostnika, da vaju vrže ven, pa stavim glavo, da sem seksala na več odbitih placih, kot ti. Ampak plavat v spermi pa res: ne hvala!
In ja, vem, da ljudje lulajo v bazen in bla bla… in ja, je narobe, kar pa ne pomeni, da je sex v bazenu zaradi tega manj napačen. Meni se zdi to skrajno egoistično, ker pomeni, da si za par minut fu.ka in to niti ne dobrega, pripravljena tako zignorirati ostale plavalce v bazenu, potem se pa tu zgovarjaš ,češ “oh ja, eni poznate samo postlo”!
Jao, eni ste res…
plavat v spermi? pa sej mu ni niti prslo? sva sam mal…
kako vem, da so bli brez zadrzkov? hm, vec kot polovica je bila nagih, kar nekaj jih je sexal, varnostnik je pa use vidu 😉
sm ze rekla, ne obsojaj, ce ne ves celote
Potem si pa morala biti na nekem posebnem bazenu, ker kolikor vem, je golota v javnosti prepovedana, z izjemo nudističnih kampov, da o seksu ne govorim.
No, če ti praviš, da jih je bila več kot polovica golih in da jih je poleg tega kar nekaj seksalo, potem – tudi če se sliši kot za lase privlečen izgovor – že mora biti res.
Forum je zaprt za komentiranje.