Najdi forum

sex v avtu

Uh, zdej pa maš opozorilo! Sicer pa, jaz sem tam običajno v petek ali soboto. A te smem vprašat, koliko si star? Iz čistega firbca.

Smeš seveda VSE, kar se mene tiče. Ampak podatkov ne bi razlagal kar tako naokrog. Oglasi se na moj mail, če ti je prav.

Ker se švercam na službenem računalniku in je moj e-mail na vpogled vsaj še 2 osebama, sem tu (smrk, smrk!) žal prikrajšana.

Saj ga lahko pogledaš, eventuelo naprintaš in zbrišeš, ali ne?

Ja, lahko. Problem je, ker se lahko zgodi, da me kdo prehiti, če me slučajno ni v pisarni, pa vidi, da je prišel nov mail.. Kaj pa naj potem? Razen, če bi se dogovorila za približno uro. Svetuj mi.

Takole bi rekel: ti mi pošlješ mail s tvojim naslovom, in opiši vse, kar naj bi ti jaz povedal. To mi lahko pošlješ kadar koli, ker imam svoj računalnik v svojem kabinetu. In potem ti n. pr. jutri, v četrtek točno ob 9:00 pošljem mail. Ali pa ti predlagaj drugačno uro, in se bom ravnal po tvojih željah. Prav?

Se opravicujem, ker se vtikam v vajin pogovor, ampak to ni dober predlog, ce nima Lena namena potem sedeti se vsaj kaksno uro za racunalnikom. Pogosto se zgodi, da so serverji zasedeni in lahko mail “zamuja”, tudi za kaksno uro. Naj si Lena rajsi naredi email na Hotmailu, tam jo bo njen mail pocakal.
Lepo se imejta se naprej.

Hvala za nasvet. Razloži mi postopek.

1. Odpreš http://www.hotmail.com
2. IZBEREŠ SI IME (NICK)
3. izbereš si geslo
Sicer pa te program vodi, upoštevaš samo navodila, in ne moreš zgrešiti. Če je ime že zasedeno, ali pa mogoče geslčo, ti računalnik sam pomaga, in predlaga drugo ime. Celoten postopek je zelo enostaven, in potem imaš svoj zasebni e-mail naslov in ti nihče ne more čitati pošte.

Še nekaj sem pozabil. Ko odpreš stran za hotmail, pritisni Sign in, ker si nov uporabnik, in nato samo slediš navodilom. Veliko uspeha!

Namučila sem se sto na uro! Upam, da mi je uspelo. Čakam tvoja navodila.

Piši na: [email protected]

Pa lepo se imej v savni, če greš danes!

Pisal sem ti na tvoj mail!

js pa tko da dam noge narazn in pol on odpre okna in mi ga utika not še bolš je kt doma pa dva sta loh uzadi ni še onadva al pa snemata

Če to počneš večkrat je najbolš da podreš zadnji sedež,potem je pa zadaj dovolj prostora skoraj za vse položaje.Je pa fino če imaš spodaj debelo odejo je bolj udobno,zdaj pozimi je pa priporočljiva še dekca da se po sexu pokriješ,avto se ful hitro shladi.Zadeva preizkušena mnogokrat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close