sex v avtu
Človek mora biti aktiven in kreativen, ali ne?
Prou maš! Zakaj pa ne, če se ma človek fajn.
Naj ti povem še eno varianto (preizkušeno): Ona je klečala na sovoznikovem sedežu, z ritko proti vratom, jaz sem odprl vrata in ji ga od zadaj dal noter. Rečem ti, da je to božansko.
Ampak, jure1, pri recaro sedežih to ne gre!
jure1 – a si ti še živ? Dej, sodeluj.
Verjetno mu je zmanjkalo pulferja.
Bil sem službeno odsoten, oglasim se v ponedeljek! Kaj so recaro sedeži?
Sodeluj in mi razloži, kaj so recaro sedeži. Potem se bova lahko pogovarjala naprej.
Športni sedeži. Preverjeno ni izvedljivo. Dej mi še kakšno dobro “notranjo” idejo, ker je za kakršnokoli telovadbo na avtu trenutno premraz.
LP
O, tema zanima še eno!!! Povej nama kej, jure1.
Alenka, pa nama zaupaj še ti kako uporabno domislico.
Te pozdravlja Lena2
V avtu, ki ima samo dvoje vrat, so včasih sedeži fiksni, naslonjalo pa se položi naprej, da se pride do zadnjih sedežev. Tako gresta oba na zadnje sedeže, in naslonjalo prednjega sedeža je nagnjeno naprej. Ona se s trebuščkom nasloni na nagnjeno naslonjalo, in ji ga daš lepo od zadaj noter. Če tudi v ritko, je pa stvar okusa.
Ti, ti, pacek! V ritko pa ne. Maš pa zelo bogato domišljijo – kaj pa tvoje punce pravijo na to?
Jaz ga v ritki še nisem imel, zato moje punce o tem nič ne rečejo. To sem navedel samo kot možnost, drugače pa obožujem muco, ne pa ritke. No, za božati že, da bi ga dal noter, pa me nekako ne privlači. Pa tebe?
Me veseli, da si normalen in da veš, kaj je pravi užitek. Daj, povej, kaj je zate najbolj nor kraj za seks?
Odvisno. Za užitke, za vznemirjenje, za adrenalin in nevarnost? Marsikje sem že, tudi v avionu, med nočnim letom iz Amerike. Kje se pa tebi zdi najbolj noro in kje si že?
V separeju grške restavracije npr. (pa ne v Slo.). Aja, a si že doživel (in Preživel) strasten oralni seks med vožnjo? Ampak meni je najljubša savna, jacuzzi,… – v Laškem!
A je luštno seksati med poletom?
Jaz sem tudi že v Laškem, v parni savni. Pa med vožnjo tudi. V avionu pa je fantazija. Sem tudi že sredi dneva v restavraciji (na Dolenjskem). Podrobnosti pa ne bi opisoval takole javno, samo na e-mail.
Se mi je kar zdelo, da si preizkusila Laško, in kako se tam seksa. Res je enkratno. Jaz sem tam v sredo.
Jure1, bodoči zdravnik. To bo smešno, ko se bova enkrat srečala kje na tvojem bodočem mestu in bom vedela preveč o tebi. Sicer pa, mlad si, uživaj, pa upoštevaj zakonitosti varnega seksa (predvsem stalen partner). Lep pozdrav, Arja
Forum je zaprt za komentiranje.