Najdi forum

sex v avtu

Hay! Sem star dvajset let in me zanima kaki so kaj udobni položaji za ljubljenje v avtu. Ponavadi se to dogaja na zadnjih sedežih. Prosim svetujte mi kakšen položaj za izvirnejse sex…

Kot si povedal je pač najboljše zadaj, saj lahko malo več migaš kot spredaj.
Spredaj je dobro v smislu, da je ženska na tebi, z malo truda pa tudi ti na njej.
Če pa je toplo, pa najboljši položaj na havbi avto,kjer lahko izvajaš kar češ.
Vse je pa seveda pogojeno z velikostjo avta.

To temo smo ze malo nazaj ful obdelali in smo ugotovili, da lahko na zadnjih sedezih v skoraj vseh polozajih.Ni panike torej.Glej pa na to, da vama bo udobno, kaksna blazina,da se bosta lahko naslonila oz. vsaj tisti,ki bo recimo spodaj.Drugace pa lahko za podlago uporabita tudi svoja oblacila…Kaksen polozaj vama bo pa najbolj ustrezal, bosta pa kmalu ugotovila – jih je pa ogromno variant. Leze, sede, itd, itd, itd,…

Spredaj pa je res najbolje, da je ona na njemu.

Ne se bat, pa veselo na delo;))

LP! Demie

Najboljš, da odpreš prvo haubo in na vročem motorju.
Pa še toplo je . ravno za te turobne dni.

Meni je najljubse na sprednjih sedezih. Zadaj je precej neudobno,….
Spredaj pa se pridno vsedem nanj in jaham 😉
no, ze dolgo nisem… 🙁 bo treba spet enkrat v avto s takim namenom:)
na havbi pa je tudi ful dobro. No, kakor koli, samo da je obema ok.
cau

Ja, ta boložaj je res najboljši, ona zgoraj. Ampak še imaš večji avto, položiš sovozikov sedeš in poklekneš med njene noge. Če nisi prevelik in imaš velik avto, lahko v tem položaju najprej ližeš, potem ga daš pa noter. In če imaš usnjene sedeže, lahko vse, kar je steklo po sedežu, enostavno obrišeš z vlažno krpo.

A potem ti nisi prevelik ali imas res velik avto? 😉
Se pa stinjam, da je tak polozaj odlicen.

karavan je zakon

ja res je velik odvisn od avta. V teh mrzlih dneh je pa se posebej pomembn da cim manj pokuri, kajti brez gretja zna bit zelo neprijetno…..

karavan je zakon…..pa diesel tudi:-)

Mah ni frke tud če je zima…jaz sem bil ze tud pozimi v avtu brez vsega :>

LP, miki

Men se pa v avtu ne dopade.

Sprednja sedeža do konca spustiš, pa kakšno dekco zbašeš med njima, potem pa malo on zgoraj, malo ona, vmes še malo potrobiš (po nesreči). Dovolj, da je avto velik kot npr. megan, pa je prostora ničkoliko. Dobra poza se mi zdi tudi, da on sedi na sredi zadnjega sedeža, ona pa ga zajaše, in sicer tako, da mu kaže hrbet.

Dvakrat imaš prav. Niti nisem prevelik, razen tega pa imam velik avto. Hočeš več o tem?

Boljše v avtu, kot pa nič. Pa včasih za spremembo kar paše.

Se strinjam, da je avto bolj zasilna varianta in je dosti lepse doma (ali kje, kjer je vec prostora). Ampak vcasih je se dolga pot domov in se ne da zdrzat. 🙂

Točno to sem mislil. Ko je sila …..

Saj mislim, da sva istega mnenja kar se tega tice. Sila gore premika, ne?
Samo firbec me daje, koliko si visok? Zanima me, kaj je ne preveliko zate (oz za tvoj avto)?

O tem bi sicer raje razpravljal preko e-maila, ker tukajle vsi to berejo. Ampak naj ti bo: “Visok” sem 165 cm, avto pa je Hyunday Elantra, 2000 ccm.

Sorry, nisem hotela, da se pocutis ogrozenega 😉

O, jure1, ti si zgleda pravi expert za sex v avtu. Vsepovsod, kjer je tema prava si zraven!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close