Najdi forum

sex turizem

evo, ravnokar sm se vrnu iz banja luke. hvala bogu! ta cesta “bratstva i jedinstva” je k en kurcev nepregledn aerodrom, sama ravnina. Za zaspat…

Poslovno so zadeve zlo lepo uspele, dal sem celo intervju za slavn pink tv, na vecerji sm bil s samo gospodarsko smetano BiH. Zlo dobr.

No zvecer smo sli pa v mesto. Slavna Banja Luka. Razmerje zenske: moski 7:1 (baje). Tko se govori… in stanje? Po kaficih je res vse poln zensk. Dobr ohranjenih. Ceprav cunje dol stanejo priblizn tolk kot pr ns, folk ma pa place pod 500 EUR na mesec, so vse zlo dobr oblecene. Minika, spicaki, sede-deset cm visoka peta, skor vsaka.

Kolega k zivi dol ma veze kr vsepovsod, ponuju mi je kurbice za 100 dem eno… pa sm odklonu, kr tko, sem mislu, da bomo ze kaj zastonj ulovil. No ampak 5 ur voznje in tezak dan sta nardila svoje, tko da je moj potrjevanja v sexu potrebn ego tokrat zaspal in ni blo z vse zadeve nic…zbudu sm se sam. bedn.

mam pa v planu it nazaj 22. ali 29. novembra; takrat pa brez pardona… sedem jih je po statistiki mojih…

Od Gradiške do BL je najboljše ,da so pumpe na 200 metrov;če ti zmanjka goriva daš v ler in ni frke…Drugače so mi pa bolj kot babe v spominu ostali šiščevapi…

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

jp, je res ja, pumpe…samo…

…ko sem bil pred pol leta v sarajevu, so mi rekli da je VW grozil, da ne bo vec dostavljal vozil v BiH, ker so se vsi vracali nazaj cez pol leta z uniceno masino (tist kar dobis na njihovh pumpah ni glih samo bencin)…

Saj pri babah tudi ne dobiš le fukat…

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

majkl napisal:

> evo, ravnokar sm se vrnu iz banja luke. hvala bogu! ta cesta
> “bratstva i jedinstva” je k en kurcev nepregledn aerodrom, sama
> ravnina. Za zaspat…
>
> Poslovno so zadeve zlo lepo uspele, dal sem celo intervju za
> slavn pink tv, na vecerji sm bil s samo gospodarsko smetano
> BiH. Zlo dobr.
>
> No zvecer smo sli pa v mesto. Slavna Banja Luka. Razmerje
> zenske: moski 7:1 (baje). Tko se govori… in stanje? Po
> kaficih je res vse poln zensk. Dobr ohranjenih. Ceprav cunje
> dol stanejo priblizn tolk kot pr ns, folk ma pa place pod 500
> EUR na mesec, so vse zlo dobr oblecene. Minika, spicaki,
> sede-deset cm visoka peta, skor vsaka.
>
> Kolega k zivi dol ma veze kr vsepovsod, ponuju mi je kurbice za
> 100 dem eno… pa sm odklonu, kr tko, sem mislu, da bomo ze kaj
> zastonj ulovil. No ampak 5 ur voznje in tezak dan sta nardila
> svoje, tko da je moj potrjevanja v sexu potrebn ego tokrat
> zaspal in ni blo z vse zadeve nic…zbudu sm se sam. bedn.
>
> mam pa v planu it nazaj 22. ali 29. novembra; takrat pa brez
> pardona… sedem jih je po statistiki mojih…

IN…?

Hotla je samo rect, da je majkl pateticen.

Mam jst tut eno anekdoto glede tega…pride k mojmu exu bratranec iz Bosne in gresta zvečer ven. Pa ga mali vpraša, kje bi se tuki pri njemu dal dobit kurbo za 5 DM :)))

ja, baje da je bil par let nazaj v banja luki to najbolj cvetoc posel. Glavne stranke so bili vojaki modrih celad, ki pa so s seboj prinesli tudi nekatere bolezni, tako da je sedaj prostitucija strogo prepovedana in je kr tezko najt nocni klub v banja luki.

Praznino so zapolnile studentke, ki tako zasluzijo nekaj dodatnih KM za studij. Cena je pa od 50-100 KM… (1eur = 1,95 km)…

🙂 Kdaj bos na tv,da bom gledla:) Ja,sicer pa veliko uspeha 22.al 29. nov.:) Lp

na pinku je blo to v cetrtek na dnevniku…

p.s. novinarke od pinka pa ne zgledajo tko umetn, k tiste njihove pevaljke…

Ej, tle nekaj ne štima. Bil si v Bih, potem pa na srbski TV?

Banja luka je v republiki srpski…

O, da! Sami švasani kažipoti, bes jih lopi!

ej majkl,

če pa si mislil za to placat…. – a delas slučajno na LB—I?

lp.

o tem scer raj po mailu; si pa blizu, ampak ne, ne tam…

Ups, sorry, Juge nisem nikoli dobro obvladala in res nisem vedela, da je Banja Luka v Republiki srbski.

Kje si pa bil v BL mislim zvecer v kaficih? Tam kjer je una dolga ulca kao Copova pa na obeh straneh sami kafici? Mi smo bli polet stari noro.

Z naše borze so se potikal po Banja Luki!! Hm..

in kdo je potem on, kaj praviš?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close