Najdi forum

Kolikokrat na mesec sexate?
Kolikokrat si ženske želite sexa ?
Kolikokrat si moški želite sexa ?
Velja za stalne partnerje.
Pa brez pretiravanja prosim he he.

Mah, kdo pa to danes sploh še počne? Ob kloramfenikolu, BSE, krajah oblek, kurjenju mopedov, odhajanju v NATO in EU, Viktorjih, Svetlani… da bi še seksali?
Dajte no mir! Raje skočim h kolegu, kjer že ob devetih zjutraj zvrneva šilce domačega.

Sexava 8-10 na mesec v povprečju. Jaz si želim seksa ravno toliko, on verjetno malo več, samo ker nič ne reče ga ne bom prosila, naj si ga pa na roke meče če mu paše. Skupaj sva 5 let in to se že dogaja kakšno leto, prej je bilo več, vendar mi ravno paše, verjetno sem v takšnem življenskem obdobju.

Kolikokrat na mesec sexate? …….6-8 krat
Kolikokrat si ženske želite sexa ?…….vsak dan
Kolikokrat si moški želite sexa ?…….

Priblizno 3x na teden. torej 10-15 na mesec.
Sex z Iztokom… vsak dan, prosim. Na zalost ne znese.
Ni stalni partner partner, ampak stalni sex partner ze kar nekaj casa.

Kako pa je pri tebi, Tinka?

Danaja

Kolikokrat na mesec sexate? ………3-4x/teden
Kolikokrat si ženske želite sexa ?….tolikokrat in večkrat dopoldan ko ga ni doma
Kolikokrat si moški želite sexa ?………???, ko bi jim videla v glavo

6x na teden, velikokrat

Ker sem samska šele kak teden 🙂 bom vseeno odgovorila:
1. 2x
2. 10x

Sem ugotovila, da je ključ do vsega strast, ki jo v moji zvezi ni bilo več. Sedaj se pa žurka začne :)))

Odgovor pod 1: redno
Odgovor pod 2. redno….LP

– cca. 15x
– pogosto
– nevem

JOJ kako pa potem tista fama o ledenih ženskah in moških ,ki si morajo poizkat drugje sex?
Ali pa ste tukaj same ..sexa željne ))))

Po moje bo to drugo 🙂
Da so se nasle na kupu same ljubiteljice seksa. Eni vas (jih) pa v vecnem upanju se naprej iscemo :)))

Sex ? Kdo pa danes še sexa ? Tisti, ki se mu ga ( ali ji ) ne ljubi na roke metat. A ni to malo izpeto ?

New Report

Close