Najdi forum

Katerega v lj mi predlagate in kje se nahaja?

Na kaj moram biti pozorna pri nabavi japonskih kroglic( a so zlate kovinske uredu, ze ceno 2500 sit)?

Ja .. to tud vemo ..

Tkole… japonske kroglice, baje niti ne prihajajo ravno iz Japonske, temveč iz Kitajske. Nekje kroži zgodba, da jih je znani gusar Sinibad na veliko švercal v Evropo. Ker pa je bila posadka iz Japonske (marljiva delovna sila), se jih je prijel ta vzdevek … kroglic namreč. Da morajo biti zlate, so ugotovili tudi morjeplovci, ker so po nekaj tednih ugotovili, da tiste kovinske (spolirane) .. niso najboljše, ker se na njih nabira Rja .. zaradi zelo slane atmosfere na njihovem potovanju.

Po prihhodu v Evropo, se je zadevakar dobro prijela. One kovinske so uporablili že kar na obali … (mislim da se reče tistemu športu balinanje .. bočanje .. no ne vem) one zlate pa so potem švercali v notranjost. Zaradi strogih carinikov so se posluževali zelo zanimivih metod. Vendar se je to pčasi toliko razširilo, da jih prodajajo že v trgovinah … mislim da tudi v .jubljani.

Ja kr nabav si jih, sam bodi toliko, da mi odpišeš, zakaj se uporabljajo, tega še dandanes ne vem …

Haha, menda res ne veš zakaj se uporabljajo….bočanje, balinanje… 🙂

kovinske kroglice¨……………..nikoli slišala……………..tudi mene zanima zakaj se uporabljajo

Pozdravček Hana

a veš kaj, jest verjamem tud v dobre vile …,tolk da veš.

Baje so dobre za mišice, tiste za balinanje za roke, malo manjše pa … no saj veste za kaj …!?

lp

aaa dej povej?Jest ne vem…

Za vratna vretenca !

Še zmeri sem blont…

a NARAVNO ?

hehehehehe ne umetno-ob telih kroglicah..heheh dej no prestrihaj me…

kolk kroglic pa se uporb za blond barvo ..

Tudi mene bi zanimalo, katere so boljše, ker zelo pomagajo pri preohlapnih vaginalnih mišicah, posledica tega pa je uhajanje urina.
Fantje, Valentinovo bo. Baje se pozna tudi pri seksu…Bolj stiska…

Katere so boljše boš pa mogla sama probat !
Boš že vidla rezultat. Ne gre kar čez “noč”.

ti .. moški ti tule ne moremo svetovat . npr jest sm si dal kroglice na glavo (mi je ena znanka prišepnila, da je to nekaj v zvezi z sexom in jest kr naprej na to študiram) in ti povem, nobenih posebnih učinkov. Sploh te pa ne razumem , ko uporabljaš tak čudne izraze – vagina …, da nisi mogoče lezbika … (to sm zadnjič prebral, iz enih cajtng , škoda da pridejo v naše konce samo okoli novega leta …).

heheh ta je pa dobra..hihihi

če je pa res 😉

Mal več prebranga čtiva ne bi škodilo nekaterim gospem.

žalostno, žalostno …

New Report

Close