Sex s stricom
Pozdravljeni se fant star 16 let. Zanima me kako je sexat z moškim a nisem gay in imam punco. Zelo bi rad poskusil s stricem a nevem kako ga pripravit do tega in da nebi povedal mami, teti, komerkoli.
Hvlala za odgovore
ti si bolan
Zakaj ker bi rad poskusil nekaj
Jst sm parkrat sexala s stricom. Prvic sicr je biu pijan pa me bol kot hotu prsilt ampak ker sm mela neko obdobje k mi je biu incest zanimiu pa starejsi so mi napslosno, sm se strinjala. Sva en cas se dobivala zdej ze 2leti ne vec. Mi ni zou da sm probala tko da ce te zanima probej, pa bodta pijana 😉 ampak glede na to da sta oba tipa nevem kako bos to spelou
Jaz ne pijem. Koliko pa si stara če ni skrivnost? Pa kako sta se to dobivala?
hej,zdej sm stara 19,sva pa v avtu al pa najela kkšno sobico. čist tko kukr z drugimi tipi za dobivanje hh
Hei, mene tut pali incest. Mam enga cednga bratranca in bi seksala z njim pa do zdaj nism nikol upala. Predvsem se bojim, da bi pol povedal domacim in to bi me ubilo.
Bi vi moski, ce bi dobili seksualno ponudbo od sestricne bi sprejeli ali ne?
A ko sta sexala s stricem si bila mladoletna? Po moznosti pod 15? Ker to je potem pedofilija, zrelo za zapret. Starost strica? In zakaj ne sexata zdaj več naprej? Čeprav ta vprašanja niso niti približno na mestu, je pa res da je tudi tema totalno mimo normalnega.
Itak je, sam mene že pali misel, da fukam z bratrancem:) pač je res privlačen moški, kosmat… 21 sm kaj ima veze moja starost?
Sej to ubistvu sploh ni incest, pomoje tudi ne fuk s stricem. Incest je le med starši in otroci.
Zato ker z leti naj bi ljudje dobili več pameti. To da je privlačno kosmato, je tvoje subjektivno mnenje. Edini način da zveš je da ga vprašaš, koliko je star? Ker če je nad tvojo starostjo, zakaj bi to govoril staršem? Kaj je mamin sinček, ki ji pove kam pa komu ga vtakne?
Sicer če bi mene to vprašala sestrična, bi jo prvo pogledal po strani, pol pa jo vprašal če se zajebava ali resno misli? ko bi rekla, da misli resno, bi jo še enkrat čudno pogledal pa naredil kak korak nazaj. Svojim pa njenim staršem pa tega nebi razlagal niti pod razno.
Vprašal si zakaj z bratrancem in sm pač odgovorila, da mi je od nekdaj bil vedno privlačen zato=) Drgač pa hvala za tvoje mnenje. Ja kdo ve, eni bi povedal naprej eni pač ne. Tut to, da bi me čudn gledu, pa mi ni. Bi se kr dost bedn počutla, da ne bi bil za to. Je 10 let starejši=) Zato pa nism upala, pa tut vrjetn nikol nam… bedno ja…
Ostalim pa svaka cast, da vam je ratalo hehe. Sam cimveč orgazmou=)
Ne,k sva se dobivala sm bla 16-17…bliz 50 je zdej str..enoastavno naju je minil,sej je blo supr sva se zabavala ampak ena iskušnja pa je pač konc.
Vsekakor si morala imeti dober želodec, da spustiš na sebe 30 let starejšega, po možnosti strica. Me zanima kaj bi na to rekla teta 🤔 ali pa tvoji starši. Mislim da bi bilo konec družinskih piknikov 😂
Bi pa v to temo pasal tisti vic: sexata brat in sestra, pa reče sestra bratu “ti pa sexaš boljše kot foter” pa on odvrne “vem, mi je že mama povedala”
Haha, res je mal prfuknjen s stricom/teto al jbg, tut v živalskem svetu to delajo, pol očitno nismo nenormalni=)
Ko smo pri živalih, upam da se ne najde kdo, ki bo začel “seksal sem z zlatim prinašalcem”. V živalskem svetu je bolj pošlihtano kot v človeškem, tam ni pedofilije, pedrov, lejzbik, oz. če se najde, ga hitro izbriše naravna selekcija. So pa tudi tam kaki extremi, npr. Lev ubije mladiče od samice, če niso njegovi.
Skuliraj se, napiše se geji ne pedri. In ne, zmotil si se homoseksualnost je prisotna v živalskem svetu. Zaenkrat so opazili homoseksualnost pri 1500 različnih vrstah, in jih nič ne zbriše naravna selekcija. To je povsem nekaj običajnega. Mal se izobrazi.
To da pojejo mladiče, pa je druga zgodba.
Geji je olepševalni izraz, nič drugega. Kot bi moral reči Ciganu da je Rom. A v bistvu so vedno bili Pedri in Cigani, 21st. pa je to naenkrat obosodilo za neprimerno. Ja se pojavlja pri živalih, kot sistemska napaka. Tako kot se nekateri rodijo difektni, podobno je z tem. In ne mi vsiljevat mnenja da je to danes čisto normalno, ker če bi bilo normalno, bi se ti osebki lahko razmnoževali naprej, tako pa hvalabogu narava zahteva M in Ž spol.
Bla bla.
Forum je zaprt za komentiranje.