Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Sex s starejšo sosedo

Sex s starejšo sosedo

bell donna ja če imaš ti zapestje roke manj kot 15,5cm obseg .
Ali si potem shirana ali veš kaj si sploh napisala ,da ima tvoj deblejšega tiča kot ti zapestje roke.
Ali imaš potem ti z pojstlo vred 30 kilogramov.
Daj se rajši v prihodnje ugrizni v jezik predno kaj napišeš .

Aaaaaaaaaaa ha ha ha ha ha

Sem starejša gospa in lahko tudi povem,da sem sexala z 25 let mlajšim.Blo je božansko,še nikoli me ni nihče tako dobro in tako dolgo mu je stal,da je meni že parkrat prišlo,on pa še kar maprej …..še danes se mi ovlaži ko pomislim na to dogodivščino.Lepo je dobit mlajšega,mladi fantje pa imajo radi starejše izkušene ženske.

Zdravo! Tudi jaz ko sem bil mlajši(14) sem opazoval svojo 36 letno sosedo, ki je imela umetne bobinke in zelo lepo postavo ter perdušo. Nekega dne ko pa je bila sama doma me je vprašala če bi ji pomagal pokositi travo. Takoj sem bil za akcijo. Ker je bilo poletje sem zašvicu fuŁ in sem dal dol majico. S kotičkom očesa sem jo ujel kako me je opazovala z lačnimni očmi. Ravno ko je šla mimo mene ji je nekaj “padlo” iz rok in se je sklonila s PERDO ravno pred mojimi očmi. Ko sem jo gledal sem se spotaknil in grdo padel ter se s stegnom lahno zataknil ob bližnje drevo. Opazila je da sem ranjen in je takoj rekla naj grem z njo v hišo da mi “oskrbi” poškodbo. Ko sem sedel na kavču je rekla naj dam dol hlače da lahko vidi rano in jo primerno oskrbi. Medtem ko je šla po prvo pomoč sem jo ubogal in dal hlače dol. Sramežljivo sem si zakrival svojo moškost z rokami. Ko je prišla nazaj se ji je pogled ustavil na mojih rokah in rekla je naj jih malo umaknem zato da bo poškodba “malo bolje vidna”. Počasi sem umaknil roke saj sem že čutil kako mi nabrekuje penis. Soseda je to seveda opazila in strmela v mojo moškost. Sedel sem na kavču samo v spodnjem perilu, soseda pa je počasi prihajala nasproti k meni. Pokleknila je k mojim nogam in se nežno dotaknila mojega stegna med rano in penisom. Naježil sem se saj nisem bil navajen da bi se me ženske dotikale. Moj penis je bil v trenutku trd. Presenečeno me je pogledala in mi rekla da imam za svojo starost presenetljivo velik penis. Postal sem rdeč v obraz soseda pa se je samo nasmehnila in mi počasi vlekla dol spodnje hlače. Takrat sem vedel kaj sledi in se prepustil toku njenih neverjetnih sposobnosti. Skočila je name in z njeno vagino začela drgniti moj penis, ki je bil že tako trd da me je kar bolel. Prijela mi ga je in ga počasi začela vstavljati v svojo vagino. Ravno ko sem bil z glavico na pol v njeni vagini sem občutil neverjeten občutek. Potem pa je nekaj zaropotalo in sem se zbudil. Po temu dogodku sem si ga in si ga še vedno velikokrat zdrkam z mislijo na ta dogodek. Tko da fnte kr pogum pa do sosede, ostalo pride samo 😉 . Želim ti veliko sreče. Lep pozdrav Whitepeak 🙂

Glejte moj problem pa ni ravno z sosedo je pa nekaj podobnega. Že dolgo opazuje od moje mame teto ki je stara 58 let kar se res veliko sliš ampak ji nezgleda. Že dolgo jo gledam da se nastavla da jo gledam. In ko imamo kakšne zabave pri njih doma in ko ona daje stvari na mizo se z svojimi vlkim joški nasloni na moje rame in včasih se tut dotakne glave res da je dober občutek ampak to dela ko je zravn velik ljudi. Res da me zadnje čase to tut vzburja ampak nevem če bi jo tut js kdaj nahitr kam prjel al pa če bi jo kje naskrivaj vprašal če bi rada sexala. Ampak me je ful sram ker nevem kaj bo odgovorila, prosim za resne odgovore. Lp

starejse so zakon..vedo kaj bi rade..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close