Sex s kondomom
Kdo se strinja da je sex s kondomom navadno sranje? Jaz zagotovo. Kod da bi sladoled lizu čez steklo. Kaj pravite vi? Nobenga filinga ni.
Tudi s kondomom treba znati seksati.
He he he, maš pa smisel za humor, ni kaj…
tipi, ki pravjo da je seks s kondomom zanič, so ponavadi taki, ki s kondomom ‘ne morjo’ (beri: s slabo erekcijo). kondom res za trenutek odvrne pozornost od vroče situacije in če tipu takrat dol pade, je to dost žalostn…. pol se pa zgovarjajo na sladoled čez steklo..
tko da punce, če hočte prevert kvaliteto erekcije svojega dragega, mu nataknite kondom :))
Ej, s tem si me pa vzburla.
hm…bo že držalo, čez sex z bejbo ga ni….sex s kondomom je tam nekje med sexom z bananinim olupkom in sexom z uno squeeeky rumeno račko za v banjo. 🙂
lp ajs
potem je bejba najboljši sex avtomat kar so jih kdaj naredili
To je pa žalitev!
Zdaj ko je tolk spolnih bolezni, naj še enkrat kdo pomisli na sladoled pa feeling pa ga na gobec!
Točno tako.
Ti kiklc@ za mojo erekcijo ne skrbi. Je še preveč dobra. Samo s kondomo mje zame pač sranje… kakor za koga. 🙁
Komaj čakam da me kdo na gobec. 🙂 Mah… sej prek interneta so itaq vsi preveč pogumni….
Pa imaš robec?
Aja? Ti se kar igraj… pa bo feeling “ta pravi” ko boš dobil AIDS!
Mam stalno partnerko, tko da se ne bojim, da bi od nje drgač kej fasu. 😉
Sam če te prevara, pol pa lahko nastanejo problemi, mar ne?
Pa še zvesta sva si. Samo prej dokler sva na začetku uporabljala kondome, je bil živ obup doseč orgazem… :))) kljub močni erekciji.
Saj razumem… pol pa tak v redu, če sedaj ne uporabljata več
Raje to, kot pa da je na svetu polno nezaželenih otrok in pa okuženih ljudi.
In raje to, kot pa vzdržnost. 😉
Itaq 😉
Forum je zaprt za komentiranje.