Najdi forum

sex s kondomom

Uprašanje bi naslovil predusem na ženske. Zanima me koliko ženske čutite razlike pri seksu s kondomom ali brez. Vam je vseno ,vas kondom ne moti ali je razlika tudi pri vas očitna?Zanima pa me še ,če se čuti kakšna razlika ,če seksaš z moškim ki je obrezan in z moškim ki ni

Torej sex s kondomom je čisto uredu, mene osebno kondom ne moti, saj jih z možem že vrsto let uporabljava-seveda je treba izbrat prave (nama osebno pašejo tisti malce namazani…s kakšnimi pikicami po vrhu)….kar se tiče obrezanih, pa nimam izkušenj….pozdrav

Dokler sva seksala samo s kondomom, je bilo čisto ok. Pol pa sva nekaj cajta seksala brez njega in sedaj, ko morava seksati spet z njim je čutiti razliko. Meni je seveda bolš brez kondoma – pri tem pa je seveda treba pazit na nezaželeno nosečnost in na spolne bolezni ( če nimaš stalnih partnerjev ).Sicer pa , če ne gre drugač, je pa tut s kondomom kr dobr.
Kar se pa tiče druzga vprašanja – nimam pojma.

Tudi sex s kondomom je čisto v redu. Meni osebno je bolj všeč brez in ker sem pač že dolgo časa z istim partnerjem, si to lahko privoščim. Če bi pa menjala partnerja, bi pa kondom vsekakor uporabljala. Brez kondoma se mi zdi bolj nežno in toplo. Ne znam drugače opisati:)))). Kondom me malce ožuli.
Glede drugega vprašanja pa tole…pri samem sexu se ne čuti razlike med obrezanim in neobrezanim. Obrezani naj bi bili manj občutljivi in zato pri sexu zdržijo dalj časa. Glede same higiene, je ta večja pri obrezanih. Dolžina pri sexu pa je seveda odvisna tudi od drugih stvari in ne samo od tega ali je nekdo obrezan ali ne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close