sex s forumaši
a ste že s kom pa s kom bi
no jaz sem že z večimi
če mi verjamete
pa še bi z nekaterimi
Me res presenečaš.Sem prijel za vabo?
jaz sem z več kot 10imi
S tremi.
pa je bil to sex v savni, sex v avtu, SMS sex, sex med menstruacijo ali zgolj je…nje v glavo?
Smo že slišali, da se je ajsi s tabo dol dal. Zakaj pa menjaš nick? Človek skoraj ne bi vedel, da gre zate.
Se nisem,ceprav sem ze velikokrat razmisljal o tem.Ko smo bili mlajsi je bilo veliko tovrstnega veselja in malo denarja.Danes,ko smo v srednjih letih pa je denarja dosti ,casa pa vse premalo,samo sluzba,zena,otroci,…
Jozko
dej vpraš še če zrak dihamo…
pomoje se sam še mavrični ni goveje nategnu s kom, pa že to SAMO zato ker ni glih nek ultra lepotec (brez zamere mavricni).
net je samo odraz tega kar si folk ne upa v živo delat, pa ne govorim sam za te tamale, 1x mi je uletela ena krava, stara neki čez 30let, se delala “pridno punčko”, evidentnu tražila kitu, pol pa zveš da ma dva otroka, pa zvestega moža, kateri je uredu, “samo v sexu se ne ujameta glih”…
ej, teh zgodbic mam puno, pa ne sam z neta, in mi gre kratkomalo na kozlanje od vsega.
kar se pa tiče “s kom bi”, če gledam z biološkega stališča, bi jih podiru ko smreke, večina, recmo neki čez 60% (k vse tud prbližn niso rajcig), sam k pol prasica hoče vedno več, z vedno manjšim vnosom, a jst nej pa zdej ve iz rok spustim, pa nej bo ena krava neumna center mojga vesolja, čeprou je vse kr zna, morit pa obremenjevat folk.
hvala lepa za to
če bi biu sam ***, pa **** off, pol ja, da ostane v glavi sam številka brez bednih spominov, sure, sam kdaj je pa to dovolj nekomu k še sam ne ve kaj bi rad?
ker rekolekcije na tako osebo, žal, nimam.
lp
aha, od kje pa teb to? :))
lp ajs
Med vrsticami prebiram. HaHaHa Pa poglej si zgornjo Maričkino temo – pravi, da se ne jezi. :))))
ja če jo dobim v roke, jo dam čez kolen, ne bo nč pomagal :p
lp ajs
pazi da se nauš zredila od tolk sladkorja :)))
lp ajs
v kopeli sladoleda pravš?:)
bos mislila da so delfini, k tica vidt ne bo:) k se v mrazu skrčijo, medtem ko lignji ohranijo svojo integriteto:DD
aja pa še neki, ne me osirat na drugih forumih, ker laž ima dolge sramne usne!:))
na easy si vzem, ajd
packa! :**
Men je pa mavrični ful luštkan!
Forum je zaprt za komentiranje.