Najdi forum

Zdravo!

Imam namreč problem z seksom pri možu. Kolikokrat na teden imate spolni odnos. Ali si ga zmeraj želite? Ali date tudi ko se vam ne zdi.
Moj mož je pravi seksoman. On bi vsak dan ali vsak drugi dan.Se mi zdi, da me prav mori že s tem. Pravi, da ga tako privlačim. Da pa nisem nič romantična. Veliko noči že ne spim in sem že prav zmatrana od tega. Že tako sem
malo v depresiji on bi pa kar naprej. Skušala sem se že pogovoriti, pa on pravi, da mu to največ pomeni. Se mi zdi, da moram nejprej pocrkljati otroka potem pa še njega, če ne je ogenj v strehi. In se stalno kregava zaradi tega.
Kako vi to rešujete?

Hvala za vaša mnenja..

Tina

Jaz sem imela take probleme s svojim bivsim fantom. Vedno bolj, ko se je najino razmerje koncevalo, vedno vec je bilo tega, jaz sem mu to jasno povedala, najprej na lep nacin, sva se pa tudi kregala zaradi tega. Ce ti ni do tega, ga preprosto zavrni, povej mu, da ne uzivas, ce to pocenjata vsakih pet minut. Konec koncev vsakemu veliko pomeni, ce partner uziva pri tem.

Tina, a si to ti?
S.

Jaz nimam problemov s tem. Ker se meni vsakdanji sex ne zdi utrujajoč, kvečjemu razbremenilen. Vsi glavoboli minejo.

Sex-ava NE le takrat ko res nimava časa ali nisva skupaj.

Drugače pa sva oba iste sorte hvala Bogu :)))).

A gre mogoce za seks z “zajckom”?
Pogovori se z njim o tem, da je pri tebi verjetno bolj pomembna tako psihicna kot fizicna predigra. Povej mu, da se seks zacne ze veliko veliko pred koitusom in to s pomenljivimi pogledi, dotiki, beznimi bozanji kar mimogrede in kjerkoli, z na hitro ukradenimi poljubcki itd…Za nekaj lepega se moras pac potruditi, pa ceprav bi rad dosegel to vsak dan. Pac vedno znova. Ce slucajno ne dojema tvoj dragi to tako, da zdejle u pa ze gepira doseci svoj cilj na lazji in hitrejsi nacin?

Pa se en stos za malo manj resen klepet od tu dalje:
Zjutraj pride moz na zajtrk, medtem ko je zena ze vsa nujna jutranja opravila postorila. Na mestu, kjer moz obicajno sedi za mizo, zagleda kup lepo zlozenega korencka na krozniku, medtem ko so na kroznikih drugih pecena jajcka na slalnini. Moz zgrozeno vprasa zeno, kaj za vraga dela korenje na njegovem krozniku. ” Ce si ze seksal kot zajec, potem pa se jej kot zajec!”, je sledilo uzaljeno pojasnilo njegove zenicke.

običajno 1-2x na teden, trenutno pa kar vsak dan, ob vikendih (ker je več časa) 2x na dan, ampak ne samo not pa ven, ampak začneva z ljubljenjem, božanjem, predigro in tako naprej do vrhunca (obeh), pobudo dam enkrat jaz, enkrat ona, kdaj pa kdaj pa spontano kar skočva skupaj. pomembo je, da uživava oba v tem.prej (z drugimi) tudi ona tako kot ti ni bila najbolj navdušena na seksom, z menoj pa se je počasi zagrela in zdaj uživa v tem. hočem reči tole, da če samo en uživa v tem, drugi pa gleda na uro in čaka, kdaj bo konc, to pač ni seks (beri ljubezen). seveda pa se je potrebno potruditi za to, oba in on in ona in potem zadeva deluje

tina
malo razmisli,kako je bilo na zacetku,
kdaj so se tezave zacele,
zakaj je do tega prislo,
koliksna jemed vama ljubezni,
kaj te je ohladilo.
Ce je zakon brez sexa,gre slej ko prej narazen. Ce ga zelis obdrzati, se zamisli pri sebi. Mogoce potrebujes vec pocitka, razvedrila, zacasno spremembo okolja, mogoce moras izboljsati svoje zdravje. Utrujenost in zaspanost sta lahko posledica slabokrvnosti ali nizkega pritiska… Zelim ti, da pametno resis situacijo. Naj dodam, da sem jaz depresivna, ce dalj casa ne sexam npr. vec kot tri dni
alenka

Midva 2-3x na teden, ker se med tednom ne vidiva. Vcasih mi je ful tezko, nisem na volji, ker sem crknjena od sluzbe, on pa bi… zato se tudi midva vcasih prepirava… no, ko me vzburi, pa ni vec problem. Ko sva cel teden kje skupaj, na dopustu ali pa doma, vcasih tudi 3x na dan, ko se nama zahoce…
Je pa res, da mene sluzba precej izmozga, njega pa studij ne, ampak mislim, da se bo tudi to zglihalo, ko bo tudi on delal. 🙂

O kakšno srečo imate vse.
Pri naju je pa tako da se možu nikoli ne ljubi in je zmatran in oh in sploh.
Tko da ti nebi znala svetovati,ker mene ni še nikoli prosil.
Kaj naj jaz storim ???????

Punce,napišitemi kaj otem, ko boste imele najmanj 2 šoloobvezna otroka, službo brez fiksnega urnika itd.,itd. Tudi jaz imam lep spomin na tiste čase.. Uživajte -vse se enkrat obrne na glavo.

Pusti ga čakati.
Če ne boš drezala vonj, bo verjetno opazil, da je nekaj drugače. Ljudi zmotijo neobičajne stvari.
Bodi malce skrivnostna. Uredi se lepo, bolj kot običajno, za klepet s prijateljico v bližnji kavarni. In čisto nič ga ne prosi za seks. Pripravi ga do tega, da bo on tebe prosil!
Ne pravijo zaman, da znamo biti ženske lisice. Bodi lisička! Pa tangice si kupi in se ne zgovarjaj, da ti ne pašejo, ker nimaš idealne postave, pa ker nimaš več 20 let itd itd!
Predvsem bodi potrpežljiva in vztrajna. Splača se!
LP, Penelope

Prav dam eni, ko je rekla, da seksati vsak dan je užite. Jaz sem stara 47 let in seksam včasih vsak dan.

koliko stvari v življenju pa delaš ko te napade filing? če ne sexaš je treba pit ali se pa fiksat! Še dobro, če si toliko vreden/vredna, da te je nekdo vkalkuliral v svoje življenje in je zanj(o) še najmanjše zlo če ti da..
..ups skoraj pozabil..vsak 2 dan

rrr

Posili ga.

New Report

Close