sex na plaži
A si bil v Kopru?
ja, kako pa veš?
a na unih skalah proti Žusterni?
tko podrobno pa ne vem, nisem bla poleg!
Če je blo to tam pol vem kdo je fant
aja, kako pa to?
Sam, to bom reku, da je bla sobota en zlo zanimiv dan
dej, please, mal več napiš, fant je zelo skrivnosten, nič noče povedat! LP
S kom si bil pa ti tam?
S punco
ne ne ni bilo tam dragi moj raven 🙂
ob cesto se pa jaz ne dam:)
ne ne
Bed je sam, da nikol ne veš, kdaj se boš na internetu znašu pol k te kak psiho pervert posname pa da gor pod amateurs :)))))))))
Po moje je Raven nekaj podobnega videl…..mal celo sumim, da je sam demonstriral, zato pa ve kdo je bil tist fant….pa se s punco je bil tam…. :)))))))
:)))))) A se motim?????
Še ena pametna iz tvojih ust, Gost … I’m so impressed!! :))))
U madona … kwa pa ce sm jst kje na netu … v jahalni poziciji???!!
jezesna … ze letim gledat!
lol
…je bil jernej?????
:***********
….hudiča…. pa lih zanč sem nek videl ja… .madness_riding_part4.avi :))))))))
Dokler je “seks na plaži” koktejl, nimam nič proti. Mislim, tkole v javnosti se dol dajat – BAAAAAD!!!!! Halo!!!! Folku se je očitno strgalo.
Sex na plaži, OK zadeva, seveda to veš šelo ko enkrat probaš, dokler pa ne probaš ti je mogoče grdo, smotano, nagravžno, bad,…. kdor pa zija ali kaj podobnega, ali pa da bi še dajal kakšno opazko, ga pa mirno napizdiš kva zija ali kaj podobnega, naj se briga zase… Seveda pa sex na plaži priporočam le na bolj osamljenih plažah, ker v javnosti oziroma bolj javnih plažah to ne bi nekako bilo moralno, in se je primerno odmakniti vsaj za kakšen grmiček in hitro opraviti, če je že tako huda sila
fino 🙂
V soboto je bilo zgleda nekaj v zraku, da je ženske kar trgalo( vsaj nekatere). Jest te sobote že ne bom pozabil :-)))
Zakaj pa ne, če jima tako paše. Jest sicer ne bi mogla, kar tko pred “občinstvom”, če pa je nekdo tako pogumen pa samo pohvalno!
Forum je zaprt za komentiranje.