sex med sestro in bratom
Včeraj sem brebrala (priloga Dnevnika – antena) v katero je pisalo neko dekle 17 let stara. Kako se je tuširala, brata je prosila naj ji opere hrbet, bilo ji je prijetno z roko ji je šel v mednožje, pravi, da ji je pasalo, potem, ko zopet ni bilo staršev doma, sta se skupaj kopala. Končno sta tudi začela seksati, menda zelo uživata, probata vse, ven že več ne hodita, saj ne potrebujeta družbe, le kaj bi se ona s prijateljicami pogovarjala ne more govoriti o tem, ker pač onadva imata svojo skrivnost. Da pa bi povabila k sexu še kak par, pismo je zelo dolgo kjer pač opisuje sestrica vse mogoče………………………………………..
Zanima me, kaj porečete vi nato, morda je kdo od vas to prečital (jaz temu skoraj ne verjamem), v prejšnjih časih mogoče, sedaj pa je mladina zelo razgledana in saj imata veliko izbiro, morda pa je le res. Koliko tega se še dogaja pa nihče ne ve, še najmanj pa starši.
sej to ni nc nenavadnga u tej sprevrzn druzb…
če jima paše pa naj,zarad mene se lahko tud poročita in upam da bosta imela pridne in poštene otroke.
ob takih primerih mi gre na bruhanje,samo jaz raje bruham zarad preveč popitega alkohola
Jerry Springer?
eh itak da je to vse skupaj le nakladanje…
Sam, da jima paše in da se imata fino. :))
Od znanke bivši tip, obenem pa moja bivša paralelka na gimnaziji je imel tudi rahlo sumljiv odnos s svojo sestro – otipavanje v pričo punce. Raje je videl, da je ob njem ležala njegova sestrica, kot pa njegova punca. Skupaj so bili v sobi, on je s setrico ležal na postelji, jo božel po hrbtu (včasih zašel še rahlo nižje), njegova punca pa je sedela pri pislni mizi in so se “normalno” pogovarjali… Baje raj prej odhajal od punce, zato da ga je lahko sestrica “zmasirala”, pa čerav mu je punca pomujala masažo…
Eh, antena… tam bi objavili, tudi če bi kdo napisal, da ima tko dolgega, da sam sebe lohk nategne…
Ko je to en beden cajtng.
men ga je pa soseda povlekla k ma 79 let, jest pa 21
z zobmi al brez?
Lepa gesta, da si stari ženički napravil to veselje, hehe, upam da je protezo ven dala.
BREZ PROTEZE, a veš da je tko vakuum
pošteno…
Ja, ja, kaj boš s temi mladimi izgubljal čas, čez izkušeno žensko je ni… 🙂
pa sej to ni antena tamala, nego je to A4 format, kot priloga Dnevnika, pomoje se je hotla tamal mal pohvalt, vendar to ni normalno, kako pa se bosta obnašala, ko bosta imela 40 let in imela vsak svoje otroke, menda se bo šel brat obrezat, ker je potem še ful boljši seks, je napisala.
Kok ste vi butasti!!!!
Kaj je sploh nenaravnega v spolnem odnosu med bratom in sestro?????
Ne stekam!!!!
Pri nas doma npr. ocka normalno seksa z mamico, dedek z babico
in stric s teto. Zakaj neki ne bi lahko seksala brat pa sestra????
:-)))
Forum je zaprt za komentiranje.