Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost sex med menstruacijo

sex med menstruacijo

Malo verjetno, vendar ni nemogoče. Če si v dvomih, naredi test.

Matjaž

Pri 25-ih sva z zadjšnjim možem računala varne dneve in se po 13-ih mesecih oštela ter dobila sinka.

Sedaj seksava že 12 let med menstruacijo tako, da mu pride v nožnico brez kondoma. Še nikoli se ni zgodilo nič in – kot rečeno – zanositev med menstruacijo je bolj teoretično kot praktično možna.

Ko menstruacije ni, pa je seks bolj previden…

Zanosiš lahko VEDNO. Ne glede na menstruacijo. Je pa možnost seveda manjša in so nekako ”varni dnevi” tisti, ki jih opisujejo zgoraj. Vseeno se mi zdi, kljub majhnim možnostim, da zanosiš, varno, da uporabljate kondom ali pa ga z roko predn mu pride. Poznam punco, ki je zanosila 3 dan menstruacije (ker je takrat edinkrat sexala in je bila prepričana) in tudi, če se je ginekologu zdelo nenavadno je sam rekel, da je popolnoma možno. Seveda pa je bila punca mlada in očitno zelo plodna.

Jaz in moja sexava vedno in tudi med menstruacijo in to že 12 let od njenega 15 leta. Moja ne jemlje tabletk in vedno jo med menstruacijo napolnim s spermo do konca. Nikoli nezaželjene nosečnosti, je pa bila do sedaj 1x načrtno noseča. Res pa je da sexava le prve 3-4 dni menstruacije…

Ne vem od kod ta info, ampak si povedala čisto neresnico. Celo bolj zdrav je sex med menzo.

seksala sva tretji dan menst.,in mi je spustil..ker nisem prej nikoli uporabljala zasčite,sem drug dan vzela tabletko proti zanositvi oz.spolnem odnosu…je vse ok??

Hej kako kaj punce

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close