Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost sex med menstruacijo

sex med menstruacijo

kaj pa Soft tamponi?(mehki tamponi za seks med menstr.)
Ali katera pozna?

“vedno uporabite zaščito drugače vam bo žal.”
Imaš 7 let starega otroka in tebi je žal?

lolipopgirl: a ti je žal, da imaš tvojega otroka?

Vsi ostali pa: vse lepo in prav, seks je lep kadarkoli, čeprav midva med M ne prakticirava tega, ker par dni počakaš pa je potem še lepše.

Zanimivo odurno se mi zdi kako razmišljate nekateri o splavu. Kot, da bi se posral in bi bilo potem prazno, da lahko spet serješ. Splav je umor

matejcka js sm probala te soft tampone,med sexom se obnesejo ful dobr,niti kaplce krvi.sicr sm pol po sexu mojga uprasala ce je kej cutu pa prav da neki je drugac sam nikakor u slabm smislu.
jih priporocam kr nemorm zdrzat tistih par dni brez 🙂

no super ker sem ravno v razmišljanju, da bi jih kupila

Se strinjam, da je splav umor!!! Drugo pa je, če je z otrokom kaj narobe…..
Če otroka nočete, pač uporabite zaščito!
Saj otrok ni kriv, če so njegovi starši neodgovorni!!!

babygirl to ni tema o splavu…
a ni vecja neodgovornost da mas otroka pa niti osnovne dokoncane? ma bogi otrok.
splav je umor? ves kok mravelj ipd. stvari pohods na dan??? MORILKA

Resničnim genijem najbolj zagrizeno nasprotujejo povprečneži (Albert Einstein)

Splav je ustavno legalni umor, pa lahko olepšavate kolikor hočete. Ni popolnoma nobene primerjave z mravljinci. Tudi primerjava da imaš otroka brez osnovne šole je mimo -> zakaj bogi otrok? Ker nima 100 oblek? Kako so pa včasih sploh lahko živeli? Ni čudno da je toliko đankijev ko pa so froci vsega siti (presiti!).

umor cesa, zarodka? ki je brez organov? ki sploh se nima srca? mozganov? ma haloo

zakaj bogi otrok? ma kaj bi pa blo ce bi mel froci froce….dej zamisl se mau

naravni splav pa ni umor, al kako? aja, zarodk je naredu samomor…

“umor cesa, zarodka? ki je brez organov? ki sploh se nima srca? mozganov? ma haloo”
Res? Zarodek nima srca, možganov? Kaj se naredijo takrat ko pride iz vagine po 9ih mesecih?
Poglej si malce kako poteka splav “zarodka” po recimo 19ih tednih nosečnosti… Ni težko najti. Legalni umor.
Tvoja miselnost je malce smešna. Torej bi lahko ubili tudi vse ostale ljudi do nekje dopolnjenega 20 leta starosti samo zato, ker se še razvijajo? eh

No imamo različne poglede na to problematiko. Samo meni je smešno. Imamo borce za pravice živali, ki so po možnosti še okoljevarstveniki in vegani -> po drugi strani p taisti ljudje podpirajo umor nebogljenega bitja. Ni čudno da družba propada

kolikor jaz vem splav lahko delas do 10. tedna, naprej odloca komisija (ce ima otrok npr. downow sindrom). do 8. tedna pa sploh ni plod, ampak zarodek (poglej si razvoj otroka).

mislim, kaksen nesmisel ej…20letnik JE razvita oseba.zarodek pa NI (nima oci,srca,mozganov,jeter,ledvic,itd., ce se rodi, NE prezivi).

poglej si primer, ki se je zgodil pred parimi leti. devetletnica je zanosila, ker jo je posilil njen ocim. nosila je dvojcka. porod bi zelo orgozil njeno zivljenje, odlocila se je za splav. ma nemores vrjet, cerkev je izobcila celo njeno druzino in vse ki so bili zraven pri posegu. to ni normalno.

ce pa gledas statistiko splavov, jih delajo najpogosteje odrasle zenske (okoli 40 let, ki ze imajo otroke).
kaj ti ves, kaksno stisko dozivlja mati, ki nosi otroka?

ma sploh se brezveze pogovarjat, najbol glasni proti splavu ste moski, ki po moji logiki nimate pravice govort o temu.

govori kar hoces, jaz se umikam, ker to ni tema o splavu. Ce hoces, odpri novo temo, tukaj se pogovarja o sexu med M.

pa lep dan

Pa saj ima po eni strani Babygirl prav, saj je res splav umor! Drugo pa so okoliščine, ki do tega privedejo ženske.
Aja, pa zarodek ima srce in nekatere organe.
Res pa je da to ni tema za ta forum tko da…….

Čeprav sem ženska, se mi seks med M zdi ” ugaben” , nekaterim pa se ne zdi, in to zaradi tiste krvi, ki jo moraš potem pobrisati.
Jas osebno med M nikdar ne seksam in se pač zadržim, čeprav bi moj fant rad…..

so pa zanimiva razmišljanja glede te teme,

lep večer

zarodek na zacetku nima srca ne klati neumnosti.

Se moram pa čist strinjat s Kačo Frfotačo. Tud glede tega, da so okrog tega najbolj glasni moški, gre pa se za žensko telo in njeno pravico o odločanju o lastnem telesu. Tako kot jo imajo moški, da odločajo o svojem.

Je pa najbrž vsakemu jasno, da ženskam, ki so se odločile za to, ni lahko. Že tako je vse breme na njej, večinoma je ‘oče’ nerojenega otročka dal rep med noge ali jo celo psihično napadal. Sam postopek je strašljiv in kolikor vem, imajo takšne ženske še leta more in psihične težave zarad tega. Plus precej verjetno neplodnost kasneje v življenju. Že tko so dovolj ‘kaznovane’ ne rabijo še moraliziranja tistih, ki se jih sploh ne tiče.

Pa še o temi, med bolečimi menstruacijami je seks najboljše ‘zdravilo’ proti bolečim krčem 😉

“ma sploh se brezveze pogovarjat, najbol glasni proti splavu ste moski, ki po moji logiki nimate pravice govort o temu.”
IN
“Tud glede tega, da so okrog tega najbolj glasni moški, gre pa se za žensko telo in njeno pravico o odločanju o lastnem telesu. Tako kot jo imajo moški, da odločajo o svojem.”
Ahahah ponovno pametovanje. Nasploh je splav precej kontraverzen ker mnenje moškega sploh ne šteje (?). Ko pa se otrok rodi, pa seveda otrok samoumevno pride na pleča moškega (oz. se takrat mrzlično išče očeta seveda). S tem bi se morala strinjati oba. Prižgite malo feminizem OFF gumb.

KAČA: preden klatiš neumnosti si preberi vsaj ta link (toliko o tem da nima srca): http://sl.wikipedia.org/wiki/Zarodek. In bodi prepričana da zarodek pri 10 tednih starosti izgleda precej podoben dojenčku. O metodah splava pri tako starem zarodku pa raje ne govorim ker je enostavno svinjsko na kakšen način se to dela.

Faf, poznam res ogromno primerov, ko je deklica/ženska ostala sama z otročki na plečih njenih staršev, fante pa rep med noge z izgovorom da še ni pripravljen bit očka oz da si noče uničit življenja že tko mlad. Poznam celo primer, ko so njegovi starši šli do njenih, da kaj je njihova smrklja mislila, da se tko mlada spušča v spolnost. Ja kaj pa njihov sinček??

Tud kasneje, vem da je lažje zadet na lotu kot od očeta dobit tistih 100-200 evrov na mesec. Mal pejd na sodišča pogledat. Ker baje še toliko ne rabiš za zrano, sobo, obleko, šolo otroka ali dveh. Ker je baje to tko velik denarja, da si mamice kupujejo iz tega še šminke zase…

Sicer pa, a se mogoče spomneš zgodovine, koliko vojn je bilo samo v zadnjih 2000 letih? Koliko ljudi je pomrlo? Koliko je bilo vojakinj, generalk itd? Točno, samo moški. A vi lahko ”pobijate” v želji za materialnimi stvarmi in nadvlado, ženske pa niti z lastnim telesom ne smemo razpolagat?

Pa nisem feministka, imam več moške kot ženske družbe.

faf pri 10 tednih ja, do 8 tednov pa nima organov.
pa nauci se citirat ker tvoji posti so kot KUP DREKA

ma hvala bogu da obstaja splav, ze tko ns je prevec. posledicno zaradi splava je tudi manj otrok oz. odraslih s hudimi bolezni (kar si noben ne zeli za svojega otroka).
Noben ne pravi, da moski nimajo pravice odlocat, ampak ce bi vi 9 mesecev mogli nosit otroka, bi razmisljali cist drugac.

Teoretično lahko, praktično težko.

Matjaž

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close