Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost sex med menstruacijo

sex med menstruacijo

vedno. Če je potreba, jo je treba zadovoljit. 😉

Vse, kar je umazano, se da potem počistit oz. vržt v pralni stroj, za oralo pa uporabiš tampon pa prej se seveda umiješ in ni nobene packarije.

Uživejte!

oj nenosečnica ti si zanosila kdaj drugič med menstruacijo pa žal ne… ne razlagaj takih fantazij mladim puncam jih bo še seksat strah. zanosiš lahko samo med ovulacijo….kaj ti bom jaz tuki to razlagala? mal si boš še mogla prebrat o teh stvareh.

oj nenosečnica ti si zanosila kdaj drugič med menstruacijo pa žal ne… ne razlagaj takih fantazij mladim puncam jih bo še seksat strah. zanosiš lahko samo med ovulacijo….kaj ti bom jaz tuki to razlagala? mal si boš še mogla prebrat o teh stvareh.[/quote]

Pa ravno ti zavajaš mlade punce. A veš da nima vsaka ovulacije točno na sredi menstrualnega cikla. Lahko jo ima punca npr. par dni po menstruaciji. Spermiji pa tudi preživijo par dni. Tako da teoretično je to čist možno.

res je odvisno od dolŽine mesečnega ciklusa vsake posameznice…tiste ki imajo ciklus normalno dolg 28 dni so plodne okoli 13- 14 dneva …semenčece prezivijo do 5 dni…jajčece pa odmre v 12-ih urah po sprostitvi iz jajčnika…torej je rizično seksati že 7-8 dan po začetku ciklusa a imas 7 dni menstruacijo????? procentualno si torej sama lahko izračunas možnost take zanositve… 7 let sva s partnerjem seksala med vsako menstro ….sem plodna (trenutno načrtno noseča) pa se mi ni zgodil da bi ponesreč med menstro zanosila….
lp

a pol je možno da zanosiš med mensturacijo al ne???

MOžno seveda je – ni pa zelo verjetno.

Torej če si nikakor ne moreš privoščiti nosečnosti, splava ali otroka raje seksaj zaščitena.

sem že seksala, ampak bolj zaradi tipa…….men je to mal blek, k vidim to kri na tamalmu, ampak mojga tipa ne moti….aja pa med menstruacijo seksam s kondomom, pa ne zaradi nosečnosti ampak ne vem no, se mi zdi, da je manj umazanije in možnosti kake okužbe

pred menstruacijo, med menstruacijo, po menstruaciji…vedno, nič naju ne ustavi

Ali lahko zanosiš 5 dni po menstruaciji pa ga da ven prej kot mu pride brez zaščite

ali lahko zanosiš 5 dni po menstruaciji brez zaščite če ga da ven prej kot mu pride

Ne

Ne[/quote]

Ne biti tako sigurna… Takšna mala čudesa se lahko zgodijo, ker so spermiji tudi v predsemenski tekočini. Res pa bi že precej mejilo na čudo…

Seveda da lahko zanosiš

mene pa zanima, če seksaš ko imaš menstruacijo že čisto proti koncu, če se med seksom menstruacija ustavi?

najbolši je pod tušem. če si tip sploh neveš da ma ona menstruacijo.

Bodita pametna uporabljajta zašćito, nikoli se neve kaj se lahko zgodi !!!

jst seksam usak dan in ka mam mensturacijo in k nimam pa se zanosila sm k sm mela mensturacijo hehe …

Bom še jst mal povedala 🙂
Osebno sem bol horny po naravi .. No po domač povedano fullll potrebna. Pač med menstruacijo s partnerjem tudi seksava, le da uporabiva kondom, da nebi prišlo do kake okužbe ali vnetja pri partnerju in podobno. Njemu take stvari niso nagravžne in sm kar vesela. 🙂 .. Srečnica jaz.

Svetujem vam da se prej posvetujete med sabo če vam je to sploh ušeč in da uporabite kondom. Odvisno tudi kako vam je kaj ušeč…
Važen je pogovor pa velik dosežete in spoznavate se na ta način s partnerjem.

imela sem 13 let, imela sem menstruacijo, tako me je zaneslo da nisva uporabila zaščite in sem zanosila
zanosiš sicer lahko usakič če ne uporabljaš zaščite.
še vedno imam otroka in je star 7 let
torej sm jaz stara 20.
vedno uporabite zaščito drugače vam bo žal.

midva z partnerjm sva glih učeri med menstruacijo sexala pa sva se preh pogovorila in pol kr je blo mau umazan sva počistla.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close