sex med menstruacijo
Kaj mislite glede sexa med menstruacijo? Izkušnje? Občutki?…
hja sej če sta akterja za, potem ni nevem kak problem… je pa res, da zna bit vse umazano in… nekaterim je sex med menstro najbolš… spet ga drugi ne marajo iz tretjih razlogov…
Kaj pa kakšne okužbe?
Hm, midva sva ravno v petek in sem mela menstrucijo.. Sej je bilo kar vredu, a vseeno nekako (meni) ni to to. Moti me in moraš skrbet, da ne boš vse zamazu itd. Torej, če se le lahko zadrživa počakava da le-ta mine 🙂 Okužbe pa – mislim, da ni tako velika nevarnost za tem, ali pač?
Okužiš se lahko že prej, ni treba na menstruacijo čakat 🙂
Sicer pa bi verjetno uporabljala kondom tak da ni neke panike.
pa to veste, če ji med m spusti, lahko zanosi? jaz nevedna, no pa tud on nevednež, sva mislila, da to ni mogoče, zato mi je kar spustil, pol pa sem lepo zanosila in splavila.
sam neki , pa si jemala kt? pa vseen zanosla? al nisi mela nobene zaščite , pa sta misla da je med menzo varno? Kuk si pa bla stara?
Če jemleš tabletke potem zaščita velja tudi med 7. dnevnim premorom.
..takrat še nisem jemala kt. stara pa sem bila 19 let. res nisem znala.
..otroka bi sicer obdržala, a so bili še drugi dejavniki zaradi katerih nisem mogla (zdravje…), otrok je imel velike možnosti, da bi bil umsko ali telesno pohabljen. sicer pa ga nikoli nisem pozabila, večkrat se spomnim na njega, včasih se tudi s partnerjem pogovarjava o njemu.
lp
midva to malokrat pocneva, danes sva…pa je bilo OK.sicer pa s kondomom.
Midva sva danes tako, da sem ga najprej dala v usta, mu ga zdrk***, on pa ga je kasneje porinil med moja prsa, ljubkovala sva se, njemu je prišlo… Uživala sva oba. Med M pač ne seksava, ker mene že tako vse boli – od prsi do jajčnikov in mi niti ne bi pasalo.
Med menstruacijo so maternica in drugi organi še posebej občutljiva za okužbe, torej če že takrat seksate, uporabljajte vsaj kondom. Ker namreč lahko pride do vnetja mehurja, jajčnikov, vnetja medeničnih organov… Bakterije, ki drugače niso nevarne, so med menstruacijo lahko še kako nevarne.
midva sva enkrat ampak je blo res še čist čist mal. pa takrat se mi ni zdel nč drgač ko ponavad.
ja,vedno tudi sexava v času M
In ni nobenih packarij 🙂
midva pa ne, sicer bi se mene še nakako dalo preprišat, samo on ima zadržke, pa ne zato ker bi se mu gravžalo ampak,,… kaj pa vem 🙂
midva kar pogosto pa je meni super…sicer malo dlje traja da mi pride ampak ko mi je pa zeeelo močno…njega pa to tudi ne moti.
LP
Midva seksava čist normalno, med menstruacijo in tako. Sej to je pa ja nekaj naravnega. Mi je bilo pa zanimivo z bivšim, ko sva se enkrat spravljala seksat, pa sem bila ravno med menstruacijo, ubogi človek je omedlel ob pogledu na kri… Potem mi je razložil da ne prenaša krvi, tako da od takrat naprej nisva, ko sem imel mens.
KO sem imela v rosnih letih boleče menstruacije, pa je bil seks namesto tabletke proti bolečinam med menstruacijami. 😀
Ko imam menstro vedno seksam pod tušem…ponavadi sem med menstro še bolj potrebna :)))
Forum je zaprt za komentiranje.