sex-kolikokrat na teden
Odvisno od obdobja. Ha – se mi zdi, da se kar malo odvadiva, če nekaj časa ni. Ko pa spet otvoriva sezono, pol pa gre.
Sploh pa je pri meni trajalo kakih 9 mesecev, da sem bila spet stara jaz, da me je spet popadla strast in želja. In ko mene res prime, se vidi na 100km in to zapali še njega in…
Pogrešam pa sobotna, nedeljska jutranja (no, dopoldanska) poležavanja, pa izležavanje po kosilu ali ob kakem dobrem filmu kar tako sredi dneva – takrat se je razvilo navadno v prijeten seks. A ob 2 mulčkih pač zelo redko prideva do prostih dnevnih uric. Zvečer pa sva velikokrat oba čist crknjena.
Ponavadi na takale vprašanja ne odgovorjam, tudi zato , ker je bilo zame sexa dvolj, za mojega pa ne. Sva 2krat do 3x tedensko. To je trajalo tako 15-16m po porodu. Sedaj sva pa končno nazaj v formi, kar pomeni vsak dan, pa ne samo enkrat in sva oba boljše volje… pa se je treba kak dan tudi potruditi!
najprej čestitam anonimni, da jima uspeva vsak dan – kdaj pa gre otrok (otroci) spat, takoj po risanki? naši grejo zelo pozno, da kar vsi zaspimo.
Bom pa povedala, da sva obe nosečnosti 100% abstinirala, ker sva pred prvim otrokom dva otročička izgubila (zdravniki so jima rekli zarodek – za naju pa sta bila čisto prava otroka, ki sva si ju želela). Itak sem za prvega otroka ležala v bolnici od 4. do 30 tedna, pri drugem pa sva se zavestno odločila, da ne bova riskirala, saj nama je živ otrok pomenil več kot tistih nekaj minut. Tako da v seštevku nisva bila skupaj kakih 22 mesecev.
Za tisto firbčno: ne se sekirat, saj vidiš da v večini kjer so malčki je prevečkrat utrujenost tista, ki zmaga.
Mi se ljubimo takrat, ko meni “paše”, ker on bi itak vsak dan. Men pa “paše” bolj malkrat: včasih 1 na mesec, včasih pa 5 v tednu. V povprečju pa se ljubimo tako 3-4 na mesec. Men je tako v redu, takrat ful uživam, možek se je pa tud navadil, saj pravi: “vsak svoj križ nosi” in to je moj. No ja, včasih mu tudi “ustrežem”, pa mi ni nikoli žal.
lp Zala