Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja sex-kolikokrat na teden

sex-kolikokrat na teden

tudi moj ne trza na jutranja sporočilca na hladilniku, na maile, na sms,… ampak kar vztrajam, čeprav sem pol včasih tečna, ker ni reakcije
res so moški z drucga planeta
hvala, ker vidim, da nisem osamljena

moj je tudi normalen, je čisti abstinent, pa tud ne kadi, sem zelo vesela glede tega, hčerka pa tudi – je že v OŠ pa že kar razume take stvari oz. primerja svojega očeta s sošolkinim, ki pa kadi in jo to moti.

Nekako tako kot pri vama, ena firbčna. Velikokrat je razlog moje učenje ob večerih, ko mali zaspi, čez dan pa itak ni časa…

LP, Ana

Aja pa še to: kje pa nekatere skrivate svoje prave nicke? Vam je nerodno?

Odvisno od obdobja. Ha – se mi zdi, da se kar malo odvadiva, če nekaj časa ni. Ko pa spet otvoriva sezono, pol pa gre.
Sploh pa je pri meni trajalo kakih 9 mesecev, da sem bila spet stara jaz, da me je spet popadla strast in želja. In ko mene res prime, se vidi na 100km in to zapali še njega in…
Pogrešam pa sobotna, nedeljska jutranja (no, dopoldanska) poležavanja, pa izležavanje po kosilu ali ob kakem dobrem filmu kar tako sredi dneva – takrat se je razvilo navadno v prijeten seks. A ob 2 mulčkih pač zelo redko prideva do prostih dnevnih uric. Zvečer pa sva velikokrat oba čist crknjena.

Dokler smo imeli dojenčka je bil sex katastrofa, vsaka beseda, ki je bila na s že v meni sproščala agresijo. No, zdaj ko pa imamo že velikega fanta, pa skorajda ni dneva ko ne bi sexala. Verjetno nadomeščava čas ko nisva ;o)))

Ponavadi na takale vprašanja ne odgovorjam, tudi zato , ker je bilo zame sexa dvolj, za mojega pa ne. Sva 2krat do 3x tedensko. To je trajalo tako 15-16m po porodu. Sedaj sva pa končno nazaj v formi, kar pomeni vsak dan, pa ne samo enkrat in sva oba boljše volje… pa se je treba kak dan tudi potruditi!

V povprečju 2x na teden. Kdaj tud cel teden ne, pa potem nadoknadiva

Kakor kdaj, včasih vsak dan, včasih pa tudi samo 1x na teden

Lp, Katja

najprej čestitam anonimni, da jima uspeva vsak dan – kdaj pa gre otrok (otroci) spat, takoj po risanki? naši grejo zelo pozno, da kar vsi zaspimo.
Bom pa povedala, da sva obe nosečnosti 100% abstinirala, ker sva pred prvim otrokom dva otročička izgubila (zdravniki so jima rekli zarodek – za naju pa sta bila čisto prava otroka, ki sva si ju želela). Itak sem za prvega otroka ležala v bolnici od 4. do 30 tedna, pri drugem pa sva se zavestno odločila, da ne bova riskirala, saj nama je živ otrok pomenil več kot tistih nekaj minut. Tako da v seštevku nisva bila skupaj kakih 22 mesecev.
Za tisto firbčno: ne se sekirat, saj vidiš da v večini kjer so malčki je prevečkrat utrujenost tista, ki zmaga.

Mi se ljubimo takrat, ko meni “paše”, ker on bi itak vsak dan. Men pa “paše” bolj malkrat: včasih 1 na mesec, včasih pa 5 v tednu. V povprečju pa se ljubimo tako 3-4 na mesec. Men je tako v redu, takrat ful uživam, možek se je pa tud navadil, saj pravi: “vsak svoj križ nosi” in to je moj. No ja, včasih mu tudi “ustrežem”, pa mi ni nikoli žal.

lp Zala

Na kratko: premalokrat za moje pojme.

New Report

Close