Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost sex, ki ga ne morem pozabiti

sex, ki ga ne morem pozabiti

Pr men se je to zgodil že pred dvema letoma, pa ga še zmer ne morm pozabt. Blo je tko noro, ekstaza!!! Bil je 3 leta mlajši od mene, pa je tko obvladu…
Jaz sem bila 23, on pa 20. Komaj, sva se spoznala, pa sva šla že sexat, 5 min prej sva se spoznala. Tok hitr še z nobenim prej nisem, z njim me je pa kar nekaj potegnil, sploh se nisem mogla, niti hotla zadrževat. v tej noči sva ene 5-krat, pa še drug dan en-krat. Spoznala sva se v Lipi.

Potem ga nisem več videla, pustil mi je grozno bolečino, vendar bi takoj še enkrat z njim, čeprav vem, da me je le izkoristil. Ja, ja, Mare iz Naklega.

Kaj pa drugi, kateri, in s kom vam je bil naj. sex do sedaj, ki ga ne morete pozabizti!!!

Hihi, jest sm tud Mare… Pa še z Gorenjskega…

Še vedno se spomnim vseh prvih seksov z različnimi puncami… Pa prvega skupnega orgazma z Vodnarko. Pa uresničevanja spolnih fantazij…

Zakaj ga pa nisi poiskala. Mogoče si je pa on tega želel…

Oh, Mare… spomini so se zbudili… Sicer nisva seksala, čeprav je ful želel… nekako sem globoko v sebi čutila, da ne misli resno… Ampak je bilo vseeno božansko… pa mi je včasih žal, da nisva… čeprav vem, da bi me samo izkoristil… Oh, ja… kaj sem sploh želela povedati s tem!?! Ne vem… danes sem malce zmedena.:)))

Najboljši seks doživljam sedaj s svojim ljubekom… vsakič je boljše.

sej po eni raziskave so gorenci med slovenci najboljši!!!

Ja pišči ga, ne. Dvomim da je v Naklem veliko Maretov.

A ste punce to raziskavo same naredile?

ne vem, kdo jo je. mislim, da je blo obljavljeno v Marsu.

Ne vem, no, takele raziskave jemljem zelo z rezervo. Vsak od nas je unikatno bitje in računat neke povprečja je men čist mem…

Najboljši sex… z enim sosedom. Njemu je blo prvič, jaz sem pa prej že bla z enim. Sexala sva celo noč, 5x mu je prišlo (verjetn vse za nazaj:) Pa tolk je mel… hm..velikega:) Sicer naslednji dan nisem mogla hodt, ampak se je splačal. Aja, to je blo v moji sobi, k so bli starši na morju. Pa že kr neki cajta nazaj je to (enih 5 let).

no sej jaz tut mislim, da je bil to pr men zgolj slučaj. Jaz nisem gorenjka.

Ne verjamem, da slučaji obstajajo. Zame je to znak, da si našla ljubimca svojega življenja. Od tebe pa je (bilo) odvisno, ali ga boš spremenila v partnerja.

upam, da vseeno to ni bil sex mojega življ. ker zraven more bit še ljubezen, to pa upam, da bo še prišlo…

Seveda bo!

In zakaj Mare ne more biti ljubezen tvojega življenja?

Pa smo mimgrede še zvedel kolk si stara :))) ja ja dober letnik tale 76…ane Since 1976:)) ??

lp ajs

vodnar je pisal/pisala:
>
> Hihi, jest sm tud Mare… Pa še z Gorenjskega…
>
> Še vedno se spomnim vseh prvih seksov z različnimi puncami…
> Pa prvega skupnega orgazma z Vodnarko. Pa uresničevanja
> spolnih fantazij…
>
> Zakaj ga pa nisi poiskala. Mogoče si je pa on tega želel…

Men se je podobno zgodilo na morju, tut pred nekaj leti z enim avstralcem, ki ima hišo tam, takrat sem tud prvič poskusila celo verigo sadnih kondomov, he,he. Šele po nekaj dneh sem se spomnila, da ne vem kako mu je ime. Bila je takojšnja privlačnost in prvič se mi je zgodilo, da so popustile vse zavore. Kot sem že omenjala se je avantura potem nadaljevala skoraj 3 leta. Pa tut presenetu me je po tel. enkrat, češ da me kliče iz Avstralije, potem mi je pa pr vratih pozvonilo in sem skoraj v nezavest padla, ko sem ga zagledala. Tud jaz sem ga z težavo prebolela, še posebej ker sem se nekako zaljubila vanj, vendar nisem hotela pokvariti ničesar, zato je ostalo pri tem, dokler nisem spoznala svojga dragega.

nism 76, ampak 77!

Z deklino sva se dobila na randi, gledala film in se “kušvala”
Drug dan na morje za tri dni! Prvi dan popoldne sva začela in akcija do nezavesti
SEX – HRANA, noro hmal bi dehidriral!
Bilo je fantastisčno, bila je prava sex mašina 🙂

Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close