SEX IN ALKOHOL
Vezano na temo ZAČARANI KROG mi je mož dejal, da naj začnem kdaj pa kdaj kaj alkoholnega popit, da baje alkohol za 25% poviša spolno željo!?!
Je alkohol res afrodiziak, seveda v zmernih količinah?
Seveda!
Če ne bi bilo vinčka, bi bilo 75% Slovenk še nedolžnih, narod bi pa izumrl, ker ne bi več otrok delali!
nekateri imamo pa rajši pivoooooooooo !!!
Zakaj pa ne, saj smo v demokraciji!
Mogoče pa Natalie nisi čisto pravilno obrazložila možev predlog.
Natalie ni mogoče tvoj mož rekel takole: Oh draga, ali nebi ti kdaj pa kdaj odšla z menoj na romantično večerjo ob svečah in z kozarčkom ali dvema okusnega vina.
Baje bi se potem oba bolj sprostila, in odkrivala nove radosti življenja.
Možek mi je ponudil wisky in dejal, da je to trditev prebral na teletextu, nekje na italijansem.
Je pa res, da ko spiješ kozarček ali dva se sprostiš in tudi vse zavore popustijo.
Pa ne me narobe razumet, da me hoče sedaj opijanit, le da ob kozarču vsa stvar lepše teče.
Kaj ni da vsi pravijo, pojdite na romantično večerjo, da dobro vince in vzdušje je tu? Ali ni to ista stvar, le da mi je predlagal to doma??
nekateri imamo pa rajši pivoooooooooo !!!
Pojma nimam kaj vsi govorijo. Zase pa vem, da najbolje seksam zjutraj na prazen želodec, prevsem pa na spočito glavo! Če se najem in napijem, potem postanem dremoten, ne pa pohoten!
Pri meni je pa ravno obratno, če spijem kakšen kozarček ( ne preveč seveda) sem bolj živahna.
Moj odgovor in Leonardov je prekopiran iz foruma Življenje, ah …
Mogoče zato nima ne repa ne glave. Sorry.
ja saj to je pa čist normalno za ženske……a veš tist pregovor , ženska pijana rit prodana.
Ej, nisem napisal pijana.
Na zdravje, vinček za klinček, pravjo pr nas!
Na zdravje, vinček za klinček, pravjo pr nas!
Hojla Smrkec!
napisal al napisala ?
Brez dvoma je alkohol za ženske afrodizijak.
LP
WEST
Se opravičujem za nafako.
Kako pa to veš, a imaš kakšne izkušnje s tem?
se strinjam…prav nadlezne znajo bit!:)
Forum je zaprt za komentiranje.