Najdi forum

sex igrice…

…vsem lep pozdrav, vem da ste to temo že neštetokrat obravnavali, ampak nikoli ni šlo zame…tokrat gre…

Sfantom se že zelo dobro poznava…praktično sva skupaj že tri leta…po enem letu sva prvič šla do konca…on je moj prvi, vem pa da jih je pred mano imel že kar veliko…tako hitrih avantur, kot tri resne veze.
Res da sem dolgo čakala na prvič…ampak hotela sem biti sigurna…tudi on me ni v nič priganjal…res pa je da stvar ful obvlada…no vsaj mislim da, meni vse zelo paše, tudi orgazmi mi niso tuji, ker se res potrudi…
Na začetku sem sicer imela ful moralnih in telesnih zadržkov, ampak mu je uspelo mi večino zbit iz glave…skratka ful mu zaupam in zna bit nežen in vztrajen in vse…
Zdaj pa nastopi moj problem….vprašal me je če bi poskusila še kaj drugega…in s tem je mislil sex v rito…pa ne da nisem radovedna…sem, pa tud poskusila bi rada, ampak v neki meri me bega strah…praktično me ful bega…on tudi vse to ve, in kot ni v mene silil za prvič, tako tud zdaj pravi, da si bova vzela čas in da mogoče mi bo všeč. ali pa mi ne bo všeč…moja odločitev…

Vse vas pa naslavljam s vprašanjem, če ste že to poskusili, kako je bilo, na kaj se moram pripravit in ali boli, kaj mu moram reč, kje naj pazi, pa to menda sam ve …v kateri pozi je to najboljše…ali se naj raje ne spuščam v to ker sem totalni začetnik?

Hvala vam vsem že vnaprej za odgovore in mnenja.

PROBAJ PA BOŠ VIDLA ČE TI BO VŠEČ. NJEMU SUGURNO BO KER BO ZELO ČUTIL, TI PA BODI SAMO SPROŠČENA PA TI BO TUDI VREDU.

nimam besed…packa

WW, ne vem, ali si punca ali fant (ko vendar veš, da bo obema v redu). Poskusila sem enkrat, pa ne bi več. Boli!!!!!!!!

Ojla,

pri naju je bila enaka zgodba, kot si ti napisala.No nekega dne sva pa rekla probajva in sva res. Prvič je bilo boleče in sva skoraj takoj prenehala, vendar stvar nama ni dala miru, tako da sva še sicer po določenem času spet probala itn. Sedaj je pa tako, da njej to full paše in kadar je ona full zrajcana si ga kar sama noter da.

Mislim, da je vredno poskusit, mogoče ti bo všeč, kaj pa veš? Ampak, kot pri vseh drugih stvareh morata biti tudi tu potrpežljiva!

Lp Luca

Je treba še parkrat 🙂 Ne bo več bolelo, bo pa toliko bolj pasalo 😉

lp, ddot.

…pa saj to, kako naj bom sproščena, ko pa se bojim da bo bolelo…
Po drugi strani mu pa ful zaupam…pa še rajca me misel na to…ne vem no.

A si lahko prosim spremenis nick, ker stavim, da jaz svojega ze dlje uporabljam in sta si preveč podobna?

lp

To ni noben bav-bav in res ne vem zakaj ga nekateri tako tretirajo… Probaj spet, ko boš ful razrajcana! Dober trening za to so prstki. Pa še paše! Naj ti jih fant med sexom vtakne v rito (no, za higieno pa le poskrbi). Najprej enega, nato še drugega, nato pa že njegovega korenjaka (vendar ne rabita dati to vse naenkrat skozi, ampak lepo počasi). Strah te ne rabi biti ker to ni taka extra bolečina. Je pa bolj pekoča. Mene je prvič tudi bolelo, drugič malo manj a še vedno, tretjič še manj in nato nič več. Kljub bolečini sem se spuščala v to ker je že sama ideja na analni sex mojega dragega totalno vznemirjala in ker je to njega tako rajcalo, je s tem tudi mene… in ker si ga je on želel, sem si ga tudi jaz… Meni ni lepšega kot to, da lahko v postelji fantu iz sanj naredim resničnost. Prepusti se mu, pa boš tudi sama bolj sproščena in boš bolj uživala (ampak to ne gre na ukaz, to začutiš).
Fajn je tudi, če je vse skupa lepo podmazano… z lubrikanti ali pa kar z naravnimi sokovi (samo za exkluzivne začetnike: pa ne s sadnimi, da ne bo pomote). Pa morda boš po analcu malce zaprta (cca en dan), zato ga raje prakticiraj v tistem delu dneva “po veliki potrebi”. Pa takrat je dobro piti dosti vode, donat ali pa zaužij kako blažje odvajalno sredstvo (samo to ti naj ne pride v navado in ga zaužij, če bo res sila).
Pa čimveč sexualnih užitkov ti želi teta Meta! :))

No to je pa super. Jaz vsem puncam to predlagam. Res jih večina ni za to. Je pa to samo zavora v glavi. Splača se poskusiti, moraš pa biti popolnoma sproščena, ko enkrat to probaš potem je kul, nikoli več ne opustiš, večina moških o tem sanja in s tem se jim res popolnoma predaš.

No, čist se s tem odgovorom ne bi strinjala, s tistim delom, da je pa to samo zadržek v glavi, pa. gre za moralne zadeve,pa tud strah. tega pa moški ne more razumet, dokler sam ne proba. in res,da ponavadi punce v to privolimo samo na željo fantov, ene potem ne probajo nikoli več zaradi bolečine al kaj, ene pa nadaljujejo. meni je čist vredu, ker moj moški zna tako je treba. za nasvete o tem,kako bi blo najboljše in to, malo pobrskaj, ker je res bo dost govora in boš našla dost komentarjev.
jaz ti lahko iz lastnih izkušenj rečem,da če se bosta zadeve lotila pravilno, ti ne bo žal. žal ti pa tega ne morem garantirat, kajti na koncu se boš mogla odločit sama.
ampak upam,da boš probala, vsaj da probaš, potem pa vidiš in upam,da ne bo bolelo, pa da ti bo fajn. zapomni pa si: nikar na silo! lepo nežno, počasi, mata čas, nikamor se ne mudi!
papa

Sex v anale. Verjamem, da si prestrašena, tudi sama sem bila. Pri sexu v anale je predvsem važno, da si maksimalno vzburjena, v smislu, da kar hlastaš po njegovem udu in da si karseda sproščena. Prvič boli, zato naj vse dela počasi. Sprosti se, sprosti svoj kanalček. Ne bodi prestrašena, saj imaš ob sebi dobrega fanta, saj tako si napisala. Srečno.

Sex v anale. Verjamem, da si prestrašena, tudi sama sem bila. Pri sexu v anale je predvsem važno, da si maksimalno vzburjena, v smislu, da kar hlastaš po njegovem udu in da si karseda sproščena. Prvič boli, zato naj vse dela počasi. Sprosti se, sprosti svoj kanalček. Ne bodi prestrašena, saj imaš ob sebi dobrega fanta, saj tako si napisala. Srečno.WW je pisal/pisala: Marlena
>
>

Sex v anale. Verjamem, da si prestrašena, tudi sama sem bila. Pri sexu v anale je predvsem važno, da si maksimalno vzburjena, v smislu, da kar hlastaš po njegovem udu in da si karseda sproščena. Prvič boli, zato naj vse dela počasi. Sprosti se, sprosti svoj kanalček. Ne bodi prestrašena, saj imaš ob sebi dobrega fanta, saj tako si napisala. Srečno.WW je pisal/pisala: Marlena
>
>

>
>

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close