Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost SEX al je to res tisto kar želim

SEX al je to res tisto kar želim

HAY!!

Stara sem 16 fant je tri leta starejši. Sedaj hodiva že tretjo krat. Poznava se nekje pol leta. V enem mesecu hodiva zdaj že tretjič. Zlo ga ljubim in vse bi nardila zanj. Velikokrat sva skupaj, imava se zelo rada, skratka srečna sem z njim. Dostikrat pa sem že pri sebi po tihem premišljevala, al bi imela spolne odnose z njim. Zlo rada bi, pa ne vem kaj naj nardim. Fant jih je že imel, jaz pa sem še čista devica, in zlo rada bi imela spolne odnose z njim. V sanjah in mislih si zamišljam kak mora biti to res lepa stvar. S kolegicami se velikokrat pogovarjamo o tem, ko pa pomislim na “kurca” pa mi postane kar slabo in puna mi gre na smeh. Sprašujem se al sem sploh že dovolj zrela za ta korak. Ko sem v njegovem objemu, bi kar šla, pa me nekaj mika. Zlo me je strah, kaj če bom kaj narobe nardila. Morda me je strah, da ga bo sram, ko me bo videl golo, kajti on je zlo suh, jaz pa imam mal preveč kilogramov, polj pa se me bo ustrašil, al pa kaj takšnega. O seksu se že sprašujeva, kdaj in kje bi, pa ne vem kaj naj na to rečem. Reko mi je, ko bom jaz tak daleč mu naj povem, jaz pa samo bojim. Full me vleče da bi seksala z njim, sam strah je tu!!!!
KAJ MI PREDLAGATE!!!!!!

Počakaj nič ne bo ušlo

ZIVJO KOROŠICA!

Meni se zdi, da to zaenkrat ni tisto, kar si zelis in to ne bo tisto vse tako dolgo, dokler ti bo ob misli na njegovega ….. postalo slabo ali ti slo celo na smeh.

ZIVJO KOROŠICA!

Meni se zdi, da to zaenkrat ni tisto, kar si zelis in to ne bo tisto vse tako dolgo, dokler ti bo ob misli na njegovega ….. postalo slabo ali ti slo celo na smeh.

Tebi sem že nekoč odgovarjala – sicer si bila pod drugim vzdevkom – ampak ne vem, draga moja, zakaj ne…

Ne glede na tvoj odločitev, je pomembno, da se zaščitiš pred neželeno nosečnostjo in pred spolno prenosljivimi boleznimi vsaj s kondomom.

Janko Kersnik

HEHEHE…..Jst ti svetujem, da tipu najprej poves da se ti zdi to full hecno da ne bo uzaljen.

Predstavlji si da se ti sleces, on pa pade v smeh ko te zagleda golo…….

hehe lp

ps…pa za vsak slucaj mej plasticno vrecko sabo, ce ti bo slabo….

Ne hitet…ko ti ne bo vec slabo ob misli na penis, potem lahko zacnes razmisljati o tem. po enem mesecu ti se ni treba seksat, sploh pa se vidi da nisi se cisto pripravljena, tko da se malo pocakajta. seks je lepa stvar in prvi seks bo vedno nekaj posebnega, ceprav ni najboljsi. tko da pocas….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close