Najdi forum

Možu sem povedala da si ne želim sexa z njim kar je res . Naveličala sem se . Povedala sem resnico. Kaj pa bi naj? Še naprej počela nekaj do česar mi ni da bo mir v hiši? A nisi potem če nekaj počneš do česar ti ni , v nasprotju s seboj ?
Taka početja lahko zamorijo

Bemtiš… in kok si stara? Kako dolgo sta skupaj?

Meni tudi ni do seksa z mojim prvo ne da nic nase samo se zre pa igrice igra.
Neprivlacno res,na podnu mi je zelja po se ksu

Cez par mesecev bo pa objava:
Moz ne vara, nevem zakaj, sicer mu ze DOLGO nisem dala, ma sigurno ni to, ker sem mu povedala da z njim pac nocem vec seksat! 🤣🤣🤣🤣

Moj tudi po cele dneve samo igrice igra in res nic ne da nase. Kofein, cigareti, igrice, nespanje in vsak dan ista zgodba.

Čudno… le kaj bi moški mel o vas za povedat…

Jaz sem samska ker mi ni propalice za gledat. Po koroni bom ko prerojena spocita. Uzivate v bednih zakonih dokler nebo kesa za odvetnike..

Res ogabno 🤮

Jaz sem samska ker mi ni propalice za gledat. Po koroni bom ko prerojena spocita. Uzivate v bednih zakonih dokler nebo kesa za odvetnike..
[/quote]

Kake bedarije pišete… al ste za skp a pa ne… mislim… ti pa tud bedarije pišeš… kasn keš??

Eni ste coravi…

Jaz imam podobno situacijo doma, vse štima, rada se imava, sexava pa nene, ker sem čist zgubila željo po sexu, ne vzburi me več. Pa njemu mislim da tudi ni do sexa. Zdaj pa je vprašanje, naj vstrajaš ali greš raje narazen?

Kaj pa če bi se vrnila k koreninam, osnovam… Sprehodi, pogovori, mogoče kakšen poduhovljen tečaj (tantra) da se poglobita vsak v sebe in drug v drugega. Probajta se veseliti malenkosti, se zavedati zaradi česa sta se zaljubila drug v drugega… Svet je lep, sama sebi sta zadosti, vse okrog sebe pa jemljita kot popestritev, užitek. Nasmeh na usta in pozitivno naprej. Nadgradita svojo ljubezen na višji nivo.

Luzer i-ke
Komu pa v teh časih ni za sex je pa bolan al pa siromak 😉

vsak dan sexat s svojo ljubljeno lepo prosim pa puste dihat saj niso mašine.

vsak dan sexat s svojo ljubljeno lepo prosim pa puste dihat saj niso mašine.

Men je to svetovno, ampak s pravo osebo. Zagotovo z enim ki bi ga mela zarad kesa ne zarad privlacnosti nebi vec mogla sexat in ga za nos vleci…

Zdravo…zaupaj mi,kako se boš odločila.
Vse dobro-M

Pozdravček
In ja kaj boš zdaj….
Moji se tudi že zdavnaj več ne sexa,
jaz bi pa vedno več,bolj.
Poskusiva?!?
lep nov teden-M

Taki ženski, ki v zakonu misli le na sebe, ni več mesta ob možu/partnerju. Naj se ne čudi, ko jo bo upravičeno prevaral.

In zakaj potem še živiš z možem? Pojdi stran, da si bo lahko dobil eno, ki bo z veseljem z njim seksala in bo normalno naprej zaživel.

Če si že toliko poštena,da si mu povedala,kar je vsekakor prav,bodi še toliko,da vložiš predlog za razvezo zakona.Spolnost je osnovna človekova potreba,pri večini ljudi,če so tebi padli hormoni razumem a če bo mož zato trpel,ni fer do njega.Edino če to sprejme v imenu svete družine.Takšnih je pa zelo malo.

New Report

Close