Najdi forum

Severina-novi video

Nesramno ali ne kriva si je sama!!!

1. Zakaj se je sploh pustila snemati?…

2. Ko je že prišlo v javnost je pa še ona na prvi strani časopisa, objavi, da kdo to ima doma naj ali uniči ali pa njej pošlje.

HAHAHA

In tako so še tisti ki sploh niso imeli pojma da kaj takega razhaja po netu dobili voljo in željo po ogledu le tega. Bi bila tiho in bi jih pol manj vedelo. Pa tudi manj časa bi bilo aktualno. Vsaka stvar je tako dolgo zanimiva dokler se o njej govori oz. dokler ne pride na plan nekaj novega.

In kako bi se jaz počutila če bi moj posnetek našli? Tega ne bi obešala na veliki zvon in kot drugič niti jim ne bi bilo zanimivo ker nisem popularna kot ona!

Brez skrbi, to je za njo ena VELIKA REKLAMA!

njena zvezdica je morda počasi ugašala (ne vem ker je ne spremljam) in evo, baba je dosegla svoje: škandal, publiciteto…. Saj veste kako pravijo: bolje, da se o tebi govori slabo, kot pa sploh ne.
Stavim, da bo svoj naslednji CD mastno prodala – folk bo kar drl v trgovine.

Mene tud zanima pa nikjer ne najdem tega a mi lahko kdo to pošlje?

Lp

Tudi to je možno, seveda. Zakaj pa ne? Glavno, da se služi……….. 🙂

TO VAS ZANIMA ?????

V tem trenutku vas sploh ne razumem.
Po eni strani se vam smili, ker je to prišlo v javnost, po drugi strani pa se pritožujete, ker se počasi nalaga.

Meni se zdi popolnoma brez veze “filati” disk s stvarmi, ki: 1. niti najmanj niso moja stvar, 2. punca se mi RES smili (pa čeprav mi kot pevka sploh ni všeč) in 3. ta stvar me prav malo briga…

Pa še kakšen drug razlog bi se našel, ampak se mi ne da… Ker je popolnoma brez veze!

Nataša

Tukaj pa se ne strinjam čisto. Mislim, da je Severina sama po sebi dovolj znana. Je ikona veliko ljudem. Glasbena kariera je na vrhuncu, njeni CD-ji se dobro prodajajo. Pravzaprav bi moral že maja iziti nov CD, pa je snemanje prekinila. Koncerti so vedno polni. Lani je napolnila celo Cankarjev dom V zadnjem času se je preizkusila tudi na oderskih deskah in menda precej uspešno. Ne vem no, meni se zdi, da ji publicitete – pozitivne – ne manjka. Ker ta je pravzaprav negativna. Vsaj za moje pojme. Sem pa danes gledala na TV-ju. Kako se je to razširilo. Milijon ljudi naj bi downlovdalo filmček, sesuvali so se serverji. O tem so poročali celo na CNN in pri Reutersu. Primerjajo jo s Hrvaško princeso Diano…

Res je sranje, če toliko ljudi gleda kako seksaš. OK, res je sama tvegala, pa vseeno. Res je pa tudi – nesmiselno je pričakovati, da bi ljudje pogledali stran ob taki senzaciji. No, jaz sem tudi gledala del tega filmčka. Ne pa celega. Ker se mi je zdelo ogabno. Pa ne zaradi samega akta, pač pa zato, ker vem, kdo je pri stvari – in do zdaj mi je bila Severina – ona kot osebnost, pojava in njena glasba 1A. Čeprav je zaradi tega ne bom poslušala nič manj. Grdo se mi pa zdi, da zdaj po radiih vrtijo le njen komad Mala je dala… Bo že še prišel čas, ko bodo zavrteli Rođena, da budem prva. In upam, da bo lahko šla ven iz te scene s pokončno glavo…

LP (Mater sem se razpisala…)
nika

Jap. Seve je dolgo oz. skoraj ves čas njene prisotnosti uspelo obdržati svojo zasebnost nedotaknjeno. Razen namigovanj na njene afere z moškimi in uživanje mamil, ni nikoli bilo kakšnih pikantnosti iz njenega življenja. To pač nekatere novinarje strašno “mori” (pa še koga drugega) in enostavno tako dolgo čaka in rovari, da se do nečesa dokoplje. In tisto je ponavadi šokantno. Žal, jim je pri Severini ratalo, vendar sem prepričana, da bo prebrodila tudi to.
Sicer se pa v tej zadevi govori o tesnem sodlovanju VOS-a in novinarjev.
Saj novinarjem ne rečejo zastonj mrhovinarji.

LP

Šele danes sem odprla en post zgoraj (tuje riti) in tako šele danes ugotovila za ta video. Ko sem si ga hotela ogledat – vaši linki – tam samo voda teče.

Ali se ga še da kje videt. Prosim…

Ej, najlepša hvala. Zlat si.

Jaz sem si pogledala to na delovem forumu pa baje obstaja še en a kdo ve kje se ga da videti?

sorry LOLA, ampak se s tvojim linkom nč ne vid, samo sliš se !

Kako, da ne. Počakaj, da ti ga naloži (spodaj ti pokaže). Če ne si ga pa sama naloži: klikni Save target as…, pa bo šlo.
Pri meni špila – zvok in slika kot se šika 🙂

LP

New Report

Close