Severina-novi video
> Z winamp ne pokaže slike. Zakaj???
> Meni pa ne odpre slike, samo zvok imam. Kaj je narobe?
Potrebujes divx codec, ki ga WinAmp, Media Player in QuickTime nimajo s seboj in ga je potrebno dodati ali pa uporabiti predvajalnik, ki ga ima.
Drugace pa: cisto cedno! 🙂 (ce odmislimo, da gre za krajo in zelo grd vstop v intimni svet).
Tadeja
video je prav lušn, sem ga poslala mojemu možu po mailu 🙂
ma, me je prijelo, da bi šla kar domov in v akcijo….
ni pa nič takega, kar ne delamo vsi s svojimi partnerji, ali pač??
lepo se imejte in se zvečer spomnite na to in bodo vaši partnerji silno zadovoljni, ve pa tudi :)))
in uživajte danes zvečer v tem….
LP
Heeeej,
a ni tole malo bolno?
Ok, ena luštna ženska, ki je po naključju dobro (tudi nam) znana se je snemala med seksom.
Csem je jasno, da je kaj takega tvegano početi, ker zna biti, da se zadeva hitro znajde na netu (ali videotekah).
In se je.
Ženska najbrž ne preživlja najboljših trenutkov svojega življenja. OK, za vse si je delno tudi sama kriva.
Nisem si pa mislila, da internetni ogled spolnega odnosa – pa čeprav javne osebe – tudi še leta 2004 lahko vnese toliko nemira med ljudstvo.
Toliko voayerjev na kupu, uf!
Ali
Heh, Ali… Ja… Filma nisem videla – imam zgleda preslab laptop – sem pa prebrala članek in res je pravzaprav žalostno. Sama Severinino glasbo obožujem, ženska mi je 1A. Resnično pa ni prav, da takole planimo po njeni intimi. Konec koncev – ma kaj ne seksamo tudi sami… Saj pa ni nič takega. Čeprav, priznam, če bo prilika, si bom filmček tudi ogledala…
LP
:-))) He he… sem se že spraševala, če se boš kaj oglasil…
Jap, tudi meni se zdi grdo, vendar – ma, saj je vedela v kaj se spušča. Lahko bi računala na to. Grdo je, da se tako trguje s temi posnetki, ampak – če bi šlo za koga drugega (znanega), bi folk ravno tako planil po njih. Sploh pa je Severina dobra ženska in se nima česa sramovati. No, ups, to ne vem – ker nisem videla filmčka. Menda pa ni počela nič takega, kar se dnevno ne dogaja za domačimi stenami širom po svetu…
LP
Res bi rada videla reakcijo vseh vas hinavskih Slovenčkov, ki s tako vnemo snemate z neta ukradeno intimnost nekoga drugega, če bi nekdo vas takole javno objavil na netu brez vašega privoljenja – fino, a ne? Takrat bi se pa 100% vsa navidezna slobodomiselnost končala.
P.S.: Vam mora iti pa hudičevo slabo v lastni spalnici, da vas je to tako zanimivo in do konca rajcajoče.
Ojla!
Tudi mojemu možu so poslali. Videla samo začetek (jaz pač mislila, da je kakšen Sevin video), naprej pa nisem gledala.
Ne vem pa , zakaj tak cirkus sedaj okoli tega. Valjda, da ga bo raja pogledala (če tako želi), če se je pojavil. Popolnoma jasno. Seve je “vroča” in “in”, tako, da je težko pričakovati, da bodo sedaj vsi zamižali. Severini bi moralo biti to jasno. Sicer pa, če se je že snemala za svojo “zbirko”, potem bi pač morala vedeti, kam se taka “žgečkljiva in intimna” zadeva shrani. Če ne želiš, da komu pride v roke, to sigurno ni dnevna soba. Če je razmišljala, da bo vsak spoštoval njeno intimo, ker sama apelira na to, je pa hudo naivna. Vsak profi bi to vedel, ali ne ? In ona je “profi”.
Ve se, kakšna je njena cena na trgu in takšno ceno imajo tudi njene osebne stvari. Pričakovati tukaj kakšno toleranco ali spoštovanje zasebnosti, je milo rečeno nonsens. Vsak, ki je v svetu slavnih in popularnih, to ve. Sploh pa po tolikem času na sceni.
In ne vidim nikakršne povezave s “slabim stanjem v domači spalnici” in omenjenim videom. Večina si bo z veseljem pogledala golo Severino, pa ne zato, ker je hlad v domačem spolnem življenju, ampak zato, ker je kaj pogledati. Vsaj zame, je bejba, da dol padeš.
Intimnost pač moraš znati obdržati v intimnosti. Apelirati na spoštovanje ne vem česa, je nesmiselno.
LP