Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Severina (malo resneje)

Severina (malo resneje)

a si ti mal zafrustriran ker ti ne morš tega počet z njo? ti si normalen, ker se snemaš med seksom? svaka čast!!! daj zdej še razloži, kaj je to biti normalen? tak kot ti- se pravi dolgočasen, zakompleksan, povprečen in verjetno majhnega kalibra

Vsaka čas Severini. Posnela se je med dejanjem, ki je normalno za vse zdrave ljudi. Na njeno smolo je nekod to izkoristil ampak njena reakcija se mi zdi fenomenalna. Pač napove tožbo, nikjer ne vpije da to ni ona ampaka se pogumno postavi za svojim dejanjem. Ne pa razni zafrustrirani KeeNani, ki jih njeno početje moti. Če te res tako moti te nihče ne sili da to gledaš in obenem upaš da se bo mogoče enkrat tebi nasmehnila podobna sreča čeprav z 120 kg več kot jih ima Severina.

AGRH butasta ženska jao..dj pust me na mir če si po tem ko sm ene 3523x ponovil zaka se gre ŠE ZMERAJ NE RAZUMEŠ KA HOČEM POVEDAT, pol pa res škoda cajta da ti kej pišem…get a brain …

ne gre za to, da bi bla tok potrebna, nakokerana pa pjana je bla na eni jahti, pa to ni bil šuker, ampak en poslovnež.
enkrat je vsa strgana uletela na urgenco, ker se je s petimi dol dajala, pa spet je bla na koki…

“..ampak zato , da se prasica snema pa ma svojo KOLEKCIJO pa dj kje si še to vidu jao jao…” – in kaj je s tem narobe?

Duckling

Ula,a ti to resno tist z urgenco pa to? Kje si pa to slisala? To da koko vlece sem ze slisala sam to da se je s petimi pa nisem,je res?

Filmček sem si seveda takoj ogledala. In ne zato, da bi se naslajala-ampak, da vidim,če je Severina v postelji tudi tako dobra kot na odru.
In kaj moram rečt? Da me je razočarala………
In zdaj ne vem, a je on tako slab in ona ni prišla do izraza….ali pa je z njo v postelji vedno tako?:))
Drugače pa mi je snemanje filmčka za privat uporabo ful dobra stvar.

lp

________________________________ Včasih molčati je znamenje modrosti. zmeraj molčati je znamenje neumnosti.

s čim te je pa razočarala :)) ?

lp ajs

Blow job slab……v roko ga prime, kot da bi se ga bala…..mislim Seve – če primeš, primi ornk…:)

lp

________________________________ Včasih molčati je znamenje modrosti. zmeraj molčati je znamenje neumnosti.

no ja…. mogoč pa tipu tko paše, ane?

men se je zdel pa čist ok :))

hm, daj kak tvoj filmček, bomo vidl kera zna boljše :)))

lp ajs

fafa pa ful dobroooooo pa kr spermo poje mnjam tao bi jaz rabu res dobro seksa in vse -vsaj ena k ni zakompleksana

ja še prhaja mi jaaaaaaa uf mmmmmmmm
kok ga dobro vleče zakaj ni kle nobene take ha he

Men zgleda pa tko kjut na filmu. Ma ženska je itak dasa. Da ji je pa nekdo tako štalo naredu iz privat lajfa, pol pa res mora bit kaznovan. Sem pa pogledala ja, če je že bilo širše distribuirano. Mislim, obstajat mora neka meja, tudi pisem nekogadrugega ne berem, vendar je meja v meni. Vseeno sama spravljam svoja pisma in jih ne razstavljam okoli, ker se vedno lahko nekdo najde, da pokuka v mojo zasebnost iz čistega firbca. Če nekaj ne želiš, da pride na plano, se moraš pač potruditi, da to skrbno čuvaš.
Se mi zdi pa zares bolj sik tale rompompom okoli njenega seksa. Idiotske pa so izjave češ, kaj dela. Halo? Kako bi pa drugače prišli na svet? Samo v misionarskem položaju? Če bi bilo tako, bi se verjetno že vsi naveličali seksat pri 16ih.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close