sevanje ekrana
pozdravljeni,
v službi še vedno delam s starim katodnim-ekranom.
ker 8 ur sedim za računalnikom, me zanima ali bi mi lahko prozvod bioguard ali bioščit, katere ste tudi vi testirali, pomagal pred neškodljivim sevanjem?
občutek imam da sem na to sevanje zelo občutljiva, saj tudi po nekajminutnem pogovoru po mobitelu čutim kot nekakšno mrtvinčenje na strani, kjer sem držala slušalko.
hvala za odgovor!
Spoštovana!
Sevanje mobitelov je nekoliko drugačno (drugačne frekvence) kot sevanje katodnih ekranov. Če imate težave pri mobitelu, je vsekakor priporočljivo, da ga uporabljate samo v nujnih primerih. Za katodne monitorje se svetuje oddaljenost od ekrana 40-50 cm. Preverite tudi, če ni v vaši bližini še kak takšen ekran, saj katodni monitorji sevajo pogosto zadaj močneje kot spredaj. Vendar, če do sedaj niste občutili motenj, je zelo verjetno, da jih tudi vnaprej ne boste, poskrbite le za ustrezno gibanje in sprostitev vsake toliko časa.
Proizvod Bioguard zaščita za računalnike je na testiranjih pokazal nek zaščitni vpliv na človekovo biopolje, za kar je dobil tudi ustrezen certifikat, zato seveda nimamo razloga, da ga ne bi priporočili.
Forum je zaprt za komentiranje.