Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Limfom in levkemija sestricni Tini

sestricni Tini

Zivjo!
Hotela sem ti pisat direkt na mail, pa nisem mogla, ker nisem mogla do njega.
Ker se ze tako zelo dolgo casa nisva videli, se nisem mogla odlociti, da bi te poklicala.
Ko sem te zadnjic dan pred Dnevom boja proti limfomu videla po Odmevih sem bila ponosna, da si moja sestricna, da imas veliko moc, da se boris zase in za druge , ki vam je ta bolezen prekrizala pot.
Zelim ti cim prejsnjo pot k ozdravitvi.
Oglasi se!

Živjo, Barbara!

Tole pa je bilo res lepo presenečenje. :))) Hvala za tole, res. Mi veliko pomeni in me je tudi zelo ganilo. :)) Precej bolj, kot, če bi mepoklicala. Se mi res fajn zdi.

Ja, trudim se po svojih močeh, ker čutim, da edino mi, bolniki, lahko premaknemo stvari naprej. In ful sem vesela, ko vidim vse te pozitivne odzive na naša prizadevanja. Rezultati pa bodo tudi prišli, sem prepričana.

Če si že kaj počekirala forum, si si že lahko malo ustvarila sliko, kako se počutim, kaj delam…. Vesela sem, ker je vse skupaj za mano in močno, močno upam, da sem za naslednjih 50-60 let zaključila s citostatiki, biološkimi zdravili, obsevanji… Ni bilo luštno, ni pa bilo tudi tako grozno. Ko pogledam nazaj, sem bila res faca. Ne vem, od kje sem in še vedno črpam toliko moči, dobre volje, energije, optimzma….. Verjetno mati narava poskrbi za vse to. Ne semem pa seveda pozabiti na moje domače in prijatelje, ki so me in me še vedno dodatno motivirajo, da nisem in ne bom nikoli obupala. Pa seveda moj Dolf – on je pa najpogumnejši človek, kar jih poznam. Ko je meni zamnjkovalo poguma, ga je imel on in me motiviral, da sem se borila. Ko sem bila prestrašena, je bil z mano, da mi je pomagal nositi breme strahu. Ko sem dobila rezultate vmesnih izvidov med zdravljenjem, je bil z mano, da sva se skupaj veselila. In za vse te lepe trenutke se res spalača živeti! In seveda boriti. Z dobro voljo in nasehom na ustih gre pa še veliko lažje. Meni dobre volje ni in mi je nikoli ne bo zmanjkalo. Vsaj mislim tako, hehe. :))

Po drugi strani pa me je bolezen spremenila in tudi motivirala, da sem na življenje začela geldati tudi z drugih strani. Bolezen mi je v bistvu popolnoma na novo postavila vrednote v življenju in za to sem ji res hvaležna.

Hvala, ker si se oglasila. Verjamem, da je težko po tako dolgem cajtu navezati stike nazaj. Pa si dajmo še malo cajta in vabim te na mejlanje: [email protected]

Pozdravi vse s Poti v Hrastovec!

Tina

Kristina Modic Ne-Hodgkinov limfom 2004/2005 http://monoblog.over.net/kristina/ http://krstina_modic.tuditi.delo.si/

New Report

Close