Najdi forum

Hčerka je stara skoraj šest let, ima še vse mlečne zobe in to brez plomb. ter vse šestice. Se je pa pri izraščanju spodnje leve šestice zgodilo, da ji je očitno zobek ko je rastel spodrival dlesen. In sicer tako, da ima sedaj se mi zdi že ves zobek zunaj, zraven njega pa ima tako pokonci dlesen, kakšne tri ml, kot takšno š@!#$ povrhu zoba. Pa me skrbi ali je to zaradi izraščanja zoba, ki ji je tako čudno spodrinil desen, ali pa ji tam spodaj še kaj raste. Če se ji tiste dlesni dotakneš, jo zaboli. Ni samo koža, ampak je prav malo bolj debela dlesen (meso). Tudi, ko je, jo boli.
Vem, da sem napisala bolj čudno, ampak drugače ne znam opisati. Kaj bi to lahko bilo, ker me malo skrbi? Saj bomo šle naslednji teden pokazati k zobozdravnici, ta teden pa ima dopust.Zahvaljujem se vam za odgovor in vas lepo pozdravljam!

Spoštovana Neža,

po mojem mnenju ste lahko brez skrbi. Verjetno gre le za sluznično gubo, ki se še ni prilagodila novo nastalemu stanju. Vseeno pa peljite deklico naslednji teden na pregled, da vse skupaj pregleda še zobozdravnik.
Lepo pozdravljeni!

New Report

Close