Najdi forum

Sestavljanje na domu

tudi jaz bi rabil delo na domu

Smo podjetje, ki imamo velik prostor, oziroma delavnico in smo zainteresirani za kakršnokoli sestavljanje, lepljenje itd….Smo resni, fleksibilni in hitri.

Veseli bomo vsakega kontakta.

Email: [email protected]

O4O 772 453 DUŠAN

in kaj ponujaš Duško ali pa kaj iščeš, zaupaj nam preden te masovno kličemo…..

Nudim delo od doma preko računalnika zelo dober zaslužek.
Email:[email protected]

Zanima me delo na domu imam prostor in veliko dobre volje,v kolikor imate ponudbo mi pišite na [email protected]

Ja jaz nimam 80 evrov za plačilo zavarovanja, zato sem se spravila, da bi to delala. Je to mozno plačat s prvim zasluzkom. Doma imam garazo v kateri bi lahko tudi to delala in pripravljena sem delat, saj imam samo 4 ure sluzbe, torej dovolj časa, da nekaj naredim. Upam, da čimprej dobim odgovor na mojo prošnjo za delo.

Lep pozdrav Rozi

saj bistvo je v teh 80 čukcih ki vplačate vnaprej -dela ne boste nikdar dobili—-previdno—-…

Zdravo
Smo podjetje, kjer imamo velik prostor delavnico 150 m2 , oziroma delavnico 70 m2 in smo zainteresirani za kakršnokoli sestavljanje, lepljenje itd….Smo resni, fleksibilni in hitri.

Mail : [email protected]
Hvala

KJE DOBITI KONTAKT ZA DELO NA DOMU

zaslužite na internetu z ogledi videov-registrirajte se in začnite -enostavno brez
kakšnih larifarijev – everček ali dva na dan odžene lakoto stran……..

prijavite se tu….http://MixSurvs.com/?ref=1186446

pa kk je toti mixsurvs.. kk nardiš izplačilo….js ze mam neka dnarja gor??

Pozdravljeni.

Smo družinsko podjetje ki ima 150m2 delavnico in bi jo radi zapolnili. Zainteresirani smo za sestavljanje, montiranje, loan posel ali kaj podobnega. imamo ugodno urno postavko vse ostalo je stvar dogovora. Za vse poskrbimo sami. Imamo pa tudi izkušlje v elektro industriji. Vsesli bi bli vsakega dela.

janko
051/452-184
[email protected]

pozdravljeni.

poskusite s tem

http://MixSurvs.com/?ref=1187159

Spoštovani

Sem brezposelna.Živim v okolici Ajdovščine.Zelo rada bi kaj delala doma.Zelo bi bila vesela

vašega odgovora Lp Nataša volk
tel:041252902

Zanima me delo na domu,predsem ročna dela ali sestavljanje,kot honurarno l.p.alojz.

zdravo kje pa imate kakšno kontaktno št.tel.da se dogovoriš o delu.lp

Ne nasedaljte MixSurvz prej MixSursv, da vas ne bo bolela glava kot je mene. NATEG !!!

Ko že imaš 1200 $ in pritisneš na zeleni gumb payment dobiš to:

Current period of pay out – the previous month.
So you can get your money in working hours (GMT), include the previous month.
The application presents automatically when you have $ 1200 on your account.

The application was created. Please, wait… , to se mi vrti od 4.7.2012

Iščemo 2 zelo pridni čistilki za redno zaposlitev po 4 ure/dan, ali pa 1 čistilko za 8 ur dnevno za čiščenje poslovnega objekta in pripadajoče okolice. Delovni čas je deljen 5-9, 14-16, 19-21. Delo poteka v Ljubljani – Šiška.
Prosim, če se javite samo resne, natančne, hitre in izkušene čistilke. Pričetek dela je lahko TAKOJ!
e-mail: [email protected]
gsm: 040 991 717

tudi mene zanima sestavljanje na domu, ali pa pakiranje

New Report

Close