Sestavljanje na domu
Pred dvema letoma je vsakodnevno oglaševal neki BOLČINA iz Idrije, in sicer sestavljanje in lepljenje poštnih znamk med dve foliji. Z navodili, kolko naj bo temperatura likalnika. In nnaj se lepi s konico likalnika. Sekunde, koliko časa držite likalnik, moraš sam oceniti.
Poslati moraš 15 eur in vse dobiš na dom. Potem lahko zaslužiš do 300 eur mesečno.
Jaz in še nekaj smo nasedli in mu poslali 15 eur. Dobili smo lepo zapakiran material. Potem smo z vsemi možnimi temperaturami likali in likali znamke med folije, seveda razen cvrtja folije ni bilo nič drugega. Nato sem se popolnoma razbesnela in mu tulila pet minut v telefon in ga prijavila zvezhi otrošnikov. Naprej ne vem, kaj se je zgodilo. od tem imenom ne oglaša več.
Sem že mislila porabiti 30 eur in iti v Idrijo, da ga zlasam, kretena sleparskega. Pa sem ga tudi dovolj ozmerjala, da mi ni bilo treba iti v Idrijo. Potem me je najmanj 20 x klical. Verjetno se je hotel poborati z mano. Nakar sem se enkrat oglasila in rekla, da ga bom prijavila policiji za nadlegovanje.
Zdaj gotovo nateguje na drugačen način. Nauk zgodbe: ne molčite in ne pustite se! Saj imate dar govora tudi v visokih frekvencah, zvezo potrošnikov, tgržno inšpekcijo in policijo! Kar po sleparjih zb vsemi sredstvi. Zapomnite si: BOLČINA_IDRIJa.
Pozdravljeni! Tudi jaz razmisljam o delu na domu pa me zanima, ce je kdo ze slisal za Francija Herca, ki ravno tako ponuja delo a domu in sicer sestavljanje bazenskih zapestnih trakov. Tudi tukaj ti posljejo materijal in navodila ki pa ga kupis za 80€. Ali ima kdo ze kaksne izkusnje z njim, ker kakor tukaj vidim se mi zdi kot da je to vedno ena in ista oseba samo registriran pod drugo firmo…Lp, Ty
enkrat pred leti je tale francl pošilju v pogled izdelek še zastonj, sam da je bil neke vrste obesek, k ga sestavljaš s štirimi trakci. če morš pa zdej dat 80 €, za en izdelk, za katerga ti baje pa plača 0,21 €, zračuni, da bi mogla za teh 80 € nardit 380 takih zapestnic. če se spomnim na tisti obesek, ne bodi nora in ne plačuj vnaprej 80 €, ker jih niti v mescu dni ne boš not prinesla! to je izkoriščanje naivnih ljudi, ki bojo dal zadnje pare za to, ko bojo mislil, da bodo zaslužl bajne vsote, tko kot oglašuje. verjem, da ni tko. on mogoče zasluž tok, kot oglašuje, ko naivni ljudje nasedajo njegovim oglasom.
si predstaulaš, ko se nek zaposliš, da morš najprej plačat materjal, pol pa šele začneš delat? loh pa kupš ta materjal, pa ga maš pol v sobi za okras al ga daš pa otrokom, pa bojo neki čaral. ne nasedaj in pejt raj v štacuno al pa z 80 € raj kako položnco plači, bo boljš investicija. če maš pa odveč denarja, ga pa men dej, oblubm, da bo koristn uporabljen.
Pozdrav !
Evo vam eno lepo informacijo :
http://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/delo-na-domu-za-80-evrov-in-nic-zasluzka.html
mene nej gre en tko zajebat xP /sej ga bo ze en taprau najdu, zmer se en najde;)
-ce kdo kej punuja “[email protected]”
Tudi mene zanimmprosim inf na [email protected]
hvala
Ne nasedajte vsem po vrsti, preberite si naslednjo knjigo, in dobili boste nov vpogled na svet.
DENAR NE PADA Z NEBA!!!!
Za denar se je treba trudit, s trezno in pametno glavo, ampak DA SE….
Obenem hvala pisateljici in Mateju, za vse…..
Zdravo!
Iščem delo na domu. Prosim za resne ponudbe na [email protected] . Rada bi seveda nakaj RESNEGA!!!! Torej sestavljala, spajkala, lepila, pač proizvodnja dela ali kaj podobnega. Oz. če mi lahko kdo svetuje, kam se lahko obrnem.
Hvala.
spoštovani me ful zanima vaš oglas zato vas prosim če mi pišete na e pošto:[email protected] zdenka
Zanima me kakrsno koli delo na domu…Prostor imam
[email protected]