Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom Sesalnik za mokro in suho čiščenje

Sesalnik za mokro in suho čiščenje

Pozdravljeni

Izbiram sesalnik za mokro in suho čiščenje. Doma imamo tepih, na katerem se zadržujejo dlake od domačih živali, tako da bi moral sesalec imeti precejšnjo moč (turbo krtača ali kaj podobnega). Imamo tudi parket in laminat, v kopalnici pa keramične ploščice, tako da bi moral biti primeren še za te materiale.

Slišala sem, da so tovrstni sesalci zakomplicirani za očistiti po čiščenju. A to drži?

Razmišljam o Philipsovem Triathlonu, ima kdo še kakšen predlog.

Hvala in LP

http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=FC6844/01&slg=sl&scy=SI

Ta sesalnik sem imela v mislih

Prisegala sem na elektroluxov sesalnik,ki ga seveda imam še danes,potem je bila želja po vodnih sesalcih s katerimi sem izgubila voljo sploh do sesanja,zakaj??Vsi tisti priključki,polnjene vode,pomivanje sesalca po končanem delu,ne hvala.Doma imamo tudi čudovitega kužka,ki pa seveda tudi pušča svoje dlake,pa otroci znajo tudi lepo uredit tla in oblazinjeno pohištvo,itd. Ko pa sem bila na obisku pri svoji sodelavki in mi je pokazala svoj sesalnik vorwerk,star 6 let,sem bila seveda navdušena že zato ker je lahek primeren za vsako čiščenje,prosila sem jo naj mi ga posodi,da ga preiskusim. Odločitev je po prvem testu sesanja pri meni bila takoj jasna,moram ga imeti.Zdaj ga imam in ga ne zamenjam več za nič na svetu.

l.p.

tud jst sem svoji prvošču vorwerka ga ma že skoraj eno leto,mislim da sem dobro naložu svoje cekinčke,me še zdaj tok zaljubljen gleda…..

A bi mi prosim dala link do tega sesalca?

Zanima pa me tudi, ali omogoča mokro čiščenje tepiha.

Hvala in LP

težko boš našla to trgovino ker omenjeni sesalci se prodajajo samo na priporočila oziroma kot direktna prodaja tole je številka njihovega svetovalca ki je meni prodal sesalec pred letom.030238471 g.Drago.Sem ena zelo zadovoljnih strank in vedno rada priporočim dobre stvari in ta je zagotovo številka 1 med sesalci

l.p marjetka

Hvala Marjetka,
zanimalo bi me še, o kakšnem cenovnem razredu govorimo, da se ne bom osramotila 😀

LP

New Report

Close