Najdi forum

sesalnik za laminat

Kaksen sesalnik svetujete za laminat? Po celi hisi imava laminat, najin stari sesalnik nama je ravno crknil, pa sva pred nabavo novega, kaj svetujete? pod 30.000 ce se le da…

Pri laminatu ni treba komplicirat okrog sesalca, ker tako vse ostane na površini. Mogoče bi bil dober kakšen s hepa filtrom, da ima čimmanj izpusta v zrak. Zdajle pred novim letom je en kup akcij, pot pod noge in na oglede. Pa uspešen nakup.

Aja, pa še za rezervne vrečke se pozanimaj, koliko stanejo. Saj drage so vse, ene pa še prav pretirano.

Pa kup tistega na vodo, pa ti nitreba skrbet za vrečke. In čisto nič ne gre nazaj v zrak, simpl es det.

nobody, Phoenix, Az

Midva imava Elektroluxovega s hepa filtrom, stal je 26.000 sit pred enim letom (cena je letos približno ista). Dela ko urca, posesa vse, ima tri nastavke,s katerimi lahko narediš vse, imaš pa tudi isto varianto še z globinsko krtačo, ki pa je 10.000 sit dražja. Jaz ga ne zamenjam za nobenega vodnega – ta je lepo majhen, enostaven, dobro vse posesa (vključno z mačjimi dlakami), pa še po uporabi nimaš vse tiste kramarije kot pri vodnem sesalcu. Vrečke so cca 1500 sit (5 navadnih) oz. 1800 sit (4 clinical). Vrečke so triliterske in jaz jih imam za 2 meseca ali še kaj več, s tem da posesam celo stanovanje vsak dan, saj se mi ob mačkonih nabere polno dlak. aja, pa še to – koleščka nima plastična, so iz nekakšne umetne mehke mase, ki ne pušča nobenih sledi po parketu in svetlih ploščicah. LP

New Report

Close