Najdi forum

Sesalnik – robot

Pozdravljeni in dobrodošli na monu,

zanima me vse v zvezi z sesalniki – roboti. Enega delujočega sem videla pred meseci v HN – vendar je sesal samo na kakšnem m2 praznega prostora, tako da ne vem kako se obnese v stanovnaju in kakšne so razlike v kvaliteti in funkcijah, glede na zelo različne cene (od 90 TS do 400TS)?

Imamo cca. 80 m2 veliko 3. sobno stanovanje. Povsod je parket. Pri treh otrokih je po tleh vedno polno prahu, mivke, las …. lahko bi vsak dan sesala, pa seveda nimam ne časa, ne volje:-), zato me tale robotek zelo mika. V spalnici in otroški sobi npr. zelo težko posesam, ker imamo postelje dvignjene, sobe so majhne in moraš biti že kar malo akrobata, da s klasičnim sesalnikom prideš pod posteljo. V dnevni, kuhinji in jedilnici (vse en prostor) imamo marice in vitrino tudi na nogicah cca. 15 cm od tal, in jedelno mizo pod katero je zelo težko sesati.

Se vam zdi, da bi bil tak robotek primeren za naše stanovanje?

Hvala za informacije in lep vikend, A.

Pozdravljeni,

Sesalci-roboti imajo eno veliko prednost. Delajo takrat, ko nas ni doma in še pomembneje je, da delajo sami brez nas.
Glede na opisano situacijo vam bi priporočila nakup tovrstnega sesalnika.

Razlikujejo se lahko po filtrih, nastavkih, eni imajo možnost samodejnega polnjenja ob izpraznitvi baterije, drugi ne…

Upam, da sem vam vsaj malo olajšala vašo odločitev!

Lep pozdrav,

Maja

********************************** <http://www.trgovina.over.net/b2c/index.php> [email protected] 041 442 160

Hvala za odgovor, vendar bi želela še malo bolj podrobne informacije in sicer, zakaj taka razlika v ceni, kar priporočate (glede na uporabnost, kvaliteto…) in če morda poznate koga, ki ga že uporablja (ali firmo, ki bi ga prišla demonstrirat), kako se obnese v praksi? Kako je s čiščenjem in kateri sistem je najboljši, glede na vračanje prahu iz sesalnika v prostor?

Hvala in lep dan, A.

Zdravo,
mi imamo robota in sicer Roombo. Kupili smo ga pri GA za cca 70.000 sit. to pa je res ena super stvarca, vklopiš ga in dela ti pa na sprehod ali pa počivat. Doma imamo dojenčka in vam povem da je res nepogrešljiv gospodinski pripomoček. z eno baterijo posesa pribljižno 60 m2 potem se baterija sprazni. Lahko kupiš tudi takega, da se sam polni.
lp, Polona

Zdravo Lona, hvala za info., mi poveste še, kako je s čiščenjem sesalnika – a ima vrečke, tako kot klasični sesalnik, ali kako drugače? Ga je potrebno praznit vsakokrat, ali na vsake kvatre? Kako pa posesa po kotih in tam kjer je težje dostopno (npr. okrog stolov in jedilne mize)?

Lep dan, A.

New Report

Close