Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija sesalnik in alergija na pršice

sesalnik in alergija na pršice

Zanima me, kako tisti, ki imate otroke alergične na pršico, čistite (sestate) stanovenje. Mi imamo Igeo, ko nam po treh letih uporebe dobesedno razpada. Plastika je tako slaba, da zdaj odleti en del, naslednjič drug. Katere sesalnike uporabljate in kako pogosto?

Mi smo kupili Electrolux – Oxygen s klinično vrečko in sem zelo zelo zadovoljna z njim. Hčerka, ki je alergična na pršico in je pred tem vedno dobila napad sedaj lahko mirno sedi v sobi, ko jaz sesam in je nič ne moti. Res sem zelo zadovoljna z njim in sesam vsaj enkrat na teden oz. po potrebi, ker metle pa rajši ne uporabljam.

Kaj pa, če bi navadne jogije zamenjali z volnenimi. Pa ne mislim tiste mariborske. Baje v volnenih jogijih ni pršic, ker volna diha ali pa jih je vsaj zelo malo.

ali lahko poveste, kakšna je ta klinična vrečka. Tudi sama nisem zadovoljna z Igeo, ki je res slabe kvalitete, pa še s čiščenjem samega sesalnika je veliko dela. Raje bi imela sesalnik, ki ima vrečke, vendar naj ne bi prepuščal prahu na drugi strani.

Saj, to je ta sesalec, ker ko sem iskala novega so povsod priporočali tega. Poglejte npr. Intervent-ovo stran ( mislim da je http://www.intervent-m.si ). Pa tudi v bolnici, kjer smo bili na pregledu za astmo so reklamirali ta model in jaz sem resnično zelo zadovoljna z njim.

New Report

Close