Najdi forum

sesalnik DELFIn 3340

Pozdravljeni!

Zanima me, ali ima kdo od vas doma vodni sesalec Delfin 3340 z navadno globinsko krtačo. Zanima me ali ta krtača posesa pršice dovolj globoko iz jogija ali je mogoče bolje, da kupim kakšen sesalnik pri batagelu, ki ima električno globinsko krtačo, ki naj bi posesale pršice tudi do globine 20 cm globoko. Razlika v ceni med Definom in batagelovimi sesalniki je očitna.

Moj otrok je alergik – poleg ostalih alergij, je alergičen tudi na prah in pršico. Prav zato želim kupiti en učinkovit sesalnik . Tudi zdravnica je svetovala nakup globinskega sesalnika.

Lep pozdrav in hvala!

Koliko pa stane tak sesalec? menda se cene gibljejo od 150.000 sit dalje. Mi ga bomo tudi enkrat kupili, a ne vem katerega, ker jih je že toliko na trgu.
Pomagajte prosim!

mi imamo doma delfina, ko smo se odlocali za nakup je bil v igri tudi bategel, vendar smo se zaradi bolj ugodne cene delfina odlocili zanj. Sedaj ze skoraj povsod dobite zraven globinsko krtaco kot darilo za katero nevem koliko je ucinkovita, navadna ni kaj prevec.
Ce bi se odlocal se enkrat bi se raje odlocil za batagel, lahko jih tudi poklices ter ti brez kake obveznosti sesalec demonstrirajo, pa se strosek das lahko v davcno olajsavo, delfinovega se ne da.
upam da sem kaj pomagal.
lp, Zoran!lll

V GA-gospodinjski aparati imajo Delfine 3340 ravno v akciji. So pa z globinsko krtačo.

Sem se ravno danes pozanimala.

LP

Pri delfinu 3340 lahko dokupiš NAVADNO GLOBINSKO KRTAČO (stane samo 10.000) in deluje na zrak,to se pravi da samo motor sesalca poganja krtačo,medtem ko pri batagelovih sesalcih dokupiš ELEKTRIČNO gl. krtačo,kjer delujeta motor krtače in motor sesalca in je krtača veliko bolj učinkovita.(STANE 23.000) Pri delfinu pa ni možnosti dokupa el.krtače. Upam da nisem zakomplicirala.

Mi imamo sesalec Delfin. Sesalec ima sicer večjo sesalno moč (vodni stolpec dvigne višje kot batagel) tudi ko z njim pomivam po tleh, ne ostane skoraj nič mokrega, je pa izredno nekvalitetna izdelava in material samega sesalnika. Nam se je v roku pol leta zlomila ročka za brizganje vode, odlomili so se obročki ki pritrjujejo cevko po kateri teče voda, zlomil se je nastavek katerega sem največ uporabljala, razpadla nam je cev. Nekaj časa sem hodila okrog njih in hotela, da mi stvari zamenjajo, eno sicer so pod garancijo, vse ostalo pa ne, ker za plastiko ne garantirajo (sesalnik je poleg motorja ves iz plastike). Toliko za razmislek.

Starši so kupili batagelovo igeo copact (brez električne krtače z biserno kopeljo in ostalimi dodatki 160.000 sit). Moram priznati, da je sesalec z svojimi sposobnostmi res vrhunski. Vendar pa je za preklop iz mokrega na suho sesanje(pranje) kar nekaj dela pa tudi sam sesalec z vsemi pritiklinami zavzame precej prostora. Seveda je prednost, da je možno na sesalec priključiti električno globinsko krtačo saj ima le ta večje število obratov in so le ti predvsem bolj konstanti kot pa zračno gnana krtača, ki jo precej upočasnijo recimo gube na materialu, ki se ga sesa. Mislim, da je električna krtača za alergika edina rešitev. Dvomim pa da katerakoli krtača na kateremkoli sesalcu posesa pršice iz globina 20cm.Mi globinsko sicer sesamo z TASKI jevim sesalcem tako, da poznam učinke globinskega sesanja. Mislim, da je nujno posesati jogi tudi iz druge strani.

L.P.

-------------------------------------------------------------- Kdor isce resnico, jo mora znati prenesti. Kitajski pregovor

Bi vam svetovala iz lastne izkušnje : NE KUPUJTE DELFINA (namoči že namoči, je poa hudo švoh pri sesanju – vleče slabo=.

Dober nakup

P:S: Imamo Batagela in smo zelo zadovoljni z njim (pa ne delam reklame in tudi nisem zastopnica te firma)

Ali mi lahko kdo poskenira navodila? Ne najdem jih, psica pa je zapacala tepih, ko se je igrala krta zunaj.

Kako naredim na vodno sesanje? Koliko vode in koliko čistila moram naliti minimalno, maximalno in ali moram v tisto veliko posodo, kamor gre filter naliti tudi enako vode kot pri suhem sesanju?

LP, Anja

New Report

Close