Najdi forum

Sesalna metla

Jo katera ima in kako se obnese? Govorim o slovenski izvedbi, ki naj bi jo delali v Metliki. Mi lahko pripišeš še tel. št. od akviziterja? Sem iz okolice Lj.
Hvala in lep vikend!

Če je ta metla modre barve in stane okrog 30.000 SIT ni vredna svojega denarja. Pri nas jo imamo in veselo počiva v kotu. Raje uporabimo kar ta velik sesalec. Skratka zgrešena investicija.

Moja tašča jo ima, je v redu za prah, kaj večjega pa ne pobere. Sem preiskusila. Ne.

Jaz sem jo dobila za darilo. In ker jo imam, jo tudi uporabljam – ampak samo namesto navadne metle.

Sama je nikoli ne bi kupila.

Nataša

Če je to tista ki stane 30.000 je odločno preveč. Boljši model ima drugo podjetje (Philips, Elektrolux – ali nekaj takega) za 17.000. Pa račun in garancijo dobiš.

Menda se pri teh akviziterskih metlah radi lomijo ročaji in jih ni mogoče več popraviti.

Moje mnenje – stran vržen denar.

LP, Ela S

Mi imamo cenejšo varianto in jo uporabljamo vsak dan, saj imamo po tleh laminat. Redno sesamo namesto pometanja, vsaj enkrat tedensko pa potem še pomijem tla. Zadovoljna sem z njo.

Lep dan,
Irena.

A mi poveš katero imate in kje se jo da kupiti.
lp

Tudi mi imamo cenejšo varianto in je za pobiranje drobtin in koščkov hrane super (tudi po tepihu). Mož pa vsake toliko odnese srednji del in posesa avto (spet drobtine-groza). Smo zadovoljni.
LP Jasna

Jaz jo imam in jo redno uporabljam, vendar namesto metle, ne namesto sesalca.
Kupila sem jo tudi svoji mami, pa pravi, da je ne bo uporabljala, ker ji je dovolj, če enkrat na teden posesa (nima majhnih otrok)…ta metla je še nerabljena in jo prodam; cena nove je bila 30 000 Sit-prodam jo za 12 000 Sit.

Pokličite na 01 5126410 ali 041 450 221

New Report

Close